Maslina meni

Fitaky Prirodni dezodorans 50ml

Šifra proizvoda: 6094
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: FITAKY
Cena po komadu
1.045,00 rsd

Opis proizvoda

Fitaky woman prirodni dezodorans
Fitaky cosmetic dezodorans je 100% prirodan dezodorans namenjen svim ženama koje žele sigurnu zaštitu od neprijatnih mirisa bez hemikalija obično prisutnih u konvencionalnim dezodoransima.

Kreiran je od niza prirodnih sastojaka koji imaju antibakterijsko dejstvo i imaju visoko cenjena deodorantna svojstva. Njegovu osnovu čine magnezijumova so, hidrolat timijana, origana, satkog pelina, vreska, ekstrakt šumskog lišaja, etarsko ulje mente i čajnog drveta.

Superiorno sprečava razvoj neprijatnih mirisa, daje osećaj svežine i dozvoljava telu da funkcioniše u skladu sa svojom prirodom.

Preporuka: Detoksifikujte pazušnu regiju upotrebom Fitaky cosmetic detoks pazuha

Fitaky cosmetic detoks pazuha namenjen je redovnoj higijeni regije pazuha i detoksifikaciji podpazušne regije žena od nečistoća i suptanci nataloženih dugotrajnom upotrebom konvencionalnih dezodoransa sa aluminijumom i drugim hemikalijama.

Detoks pazuha je kreiran tako da se njegovom upotrebom u cilju pranja i masaže podpazušne regije potpomogne higijena podpazušne regije žena i čišćenjem pora olakša prelazak na prirodni dezodorans koji ne remeti znojenje kao neophodan prirodni proces tela.

– pruža celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa

– ne zatvara pore ispod pazuha poput konvencionalnih dezodoransa – antiperspiranta

– ne prlja i ne oštećuje odeću jer ne sadrži ulja i pčelinji vosak

– ne sadrži aluminijum, konzervanse, ftalate

– ne sprečava znojenje

– ne sadrži sodu bikarbonu

– daje osečaj svežine

– ne sadrži ni jedan sintetički sastojak

Magnezijum, hidrolati, ekstrakt šumskog lišaja, etarsko ulje mente i čajevog drveta su nežni prema koži a efektivno sprečavaju nastanak neprijatnih mirisa koji nastaju prirodnim oslobađanjem znoja i toksina kroz kožu.

Magnezijum je veoma koristan mineral koji pomaže obavljanje niz važnih telesnih funkcija, a danas se smatra da većina žena ima deficit ovog minerala što utiče na pojavu mišićne napetosti koja direktno utiče na osećanje celodnevnog umora i bolnih mišića. Pomaže opuštanju mišića i poseduje prirodnu karakteristiku kontrole neprijatnih mirisa koji nastaju znojenjem.

Koristeći Fitaky cosmetic dezodorans, povećavate količinu magnezijuma u ​​telu dok ostajete sveže tokom celog dana.

Etarsko ulje čajevca je po svojoj prirodi je antiupalno, antibakterijsko i antifungalno. Unutar dezodoransa čajevac pomaže uklanjanju loših mirisa eliminacijom razvoja štetnih bakterija koje izazivaju neugodne mirise i stvara zdravu mikrobnu sredinu u području pazuha.

Ekstrakt šumskog lišaja moćno sprečava rast i razvoj mikroorganizama. Bogat usninskom kiselinom koja ima jako antibiotsko delovanje na veliki broj gljivica i bakterija zapaljenjske procese, umiruje iritiranu i upaljenu kožu i ima antiinfekcijsko dejstvo.

O znojenju: Veoma važna prirodna funkcija tela koja se odražava na opšte zdravlje je da se znoji jer na taj način organizam izbacuje toksine iz tela tako da Fitaky dezodorans ne zaustavljaju ovaj, za zdravlje značajan, prirodni proces za razliku od antiperspiranata – konvencionalnih dezodoranasa koji sadrže aluminijum i druge po zdravlje žena štetne sastojke. Fitaky cosmetic prirodni dezodorans nije dizajniran da eliminiše prirodnu funkciju kože da oslobađa znoj koju aluminijum u antiperspirantima sprečava i održava kožu podpazušnih jama suvim sprečavajući za zdravlje neophodno oslobađanje toksina putem kože.

Preporuka: Detoksifikujte pazušnu regiju upotrebom Fitaky woman detoks pazuha
Fitaky woman detoks pazuha namenjen je redovnoj higijeni regije pazuha i detoksifikaciji podpazušne regije žena od nečistoća i suptanci nataloženih dugotrajnom upotrebom konvencionalnih dezodoransa sa aluminijumom i drugim hemikalijama.

Sastav/INCI: magnezijum hlorid (Magnezijum chlorid), alkohol (Ethanol), hidrolat timijana (Thymus vulgaris (Thyme) Flower Distillate), hidrolat origana (Origanum Vulgare Flower Distillate), hidrolat vreska (Satureja montana L. (Lamiaceae) Distillate), hidrolat hajdučke trave (Achillea millefolium Distillate), glicerin (Glycerin), etarsko ulje mente (Mentha piperita), etarsko ulje čajevca (Melaleuca Alternafolia), ekstrakt šumskog lišaja (Usnea barbata).

Ne sadrži: aluminijum, triklosan, sodu bikarbonu, pčeilinji vosak, parabene, fenoksietanol, boje, mirise, parfeme, toksične, alergene i iritativne sastojke ili sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

Način upotrebe: Tečnost se sprejem dozira na suvu kožu podpazušnog područja. Ne koristi se neposredno nakon uklanjanja dlačica.

Neto 50 ml

Veganski proizvod
Nije testiran na životinjama
Proizvod je u potpunosti prirodan i biorazgradljiv