Maslina meni

Guam inthenso krema za grudi 150ml

Šifra proizvoda: 5028
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: GUAM
Cena po komadu
5.335,00 rsd

Opis proizvoda

Guam Inthenso krema za grudi predstavlja kompletan tretman, učvršćuje grudi i povećava njihov volumen. Zahvaljujući ekskluzivnom sastojku Gezheimu koji je zaslužan za stimulaciju prirodnog procesa akumulacije masnoće u potkožnom masnom tkivu, grudi se učvršćuju, podižu i povećava se njihov volumen. Ova krema sadrži prirodne aktivne komponente koje ne utiču na hormonalni sistem.

SAVETI

Način upotrebe: Kremu naneti dva puta dnevno u tankom sloju uz kružnu masažu do potpunog upijanja, od grudi prema vratu i izbegavajući bradavice. Rezultati: već nakon prvog nanošenja stimuliše se akumulacija masnoća i pruža efekat napetosti grudi.Nakon od prilike dve nedelje grudi postaju čvršće a koža dobija kompaktan izgled. Nakon mesec dana vidljiv je i efekat povećanja volumena i grudi postaju punije. Za održavanje rezultata preporučuje se nanošenje kreme jednom dnevno.

SASTAV

Aktivni sastojci: Gezhimu - predstavlja mešavinu biljnih ekstrakata : Gelidum sesquipedale- crvena alga bogata mineralima i aminokiselinama zaslužna za elastičnost I mekoću, koren azijske biljke Zhi mu - pospešuje akumulaciju masnoća u potkožnom masnom tkivu u povećava volumen grudi, Sorghum Bicolor - žitarica sa visokom koncentracijom vitamina C i B2 koja je zaslužna za efekat podizanja i maslac divlje ruže koji hidrira i hranikožu grudi i dekoltea.