Maslina meni

Logona Pasta za Zube Happy kids jagoda 50ml

Šifra proizvoda: 5693
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: LOGONA
Cena po komadu
498,00 rsd

Opis proizvoda

Logona Pasta za zube jagoda-za decu 50ml

Logodent Kids pasta za zube sa ukusom jagode namenjena je za negumlečnih zuba od prvog dana. Sadrži ekstrakte ehinacee i zelenog čaja koji sprečavaju razvoj bakterija i ekstrakte hcimamelisa i kamilice koji neguju i umiruju osetljive dečje desni. imajući na umu da veoma mala deca ne primenjuju ispravnu tehniku pranja zuba kao i da veći deo paste progutaju ova pasta formulisana je sa veoma blagim biljnim penećim sredstvima koja pomažu da aktivni biljni sastojci dopru i do teško dostupnih mesta. Prijatan ukus jagode kao i gel formulacija vedre crvene boje čini da deca ovu pastu veoma rado koriste.

* prirodni mineral, silidjum-dioksid i morska so u obliku finih čestica pomažu ukianjanje plaka ne oštećujući zubnu gleđ i desni

* sadrži samo veoma blaga biljna peneća sredstva

* ne sadrži sintetske fiuoride

* ne sadrži sintetske konzervanse, mirise i boje

Najbolja tehnika čišćenja zuba obuhvata pokrete od crvenog (desni) ka belom (zubi) da bi se izbeglo oštećenje desni. Nakon pranja zuba, treba ih očistiti koncem za zube kako bi se temeljno oćistio predeo izmedju zuba. Profesionaino čišćenje dva puta godišnje upotpunjuje svakodnevnu negu zuba. I ne manje značajno, zdrava ishrana ima važnu ulogu u održavanju zdravlja zuba.