Maslina meni

Rastavić čaj 50g ADONIS

Šifra proizvoda: 1260
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: ADONIS
Cena po komadu
170,00 rsd

Opis proizvoda

Rastavić čaj 50g ADONIS - RINFUZ

SASTOJCI

Herba rastavića 100%.

 

KAKO SE PRIPREMA ČAJ?

Staviti dve kašičice čaja (2 g) u 2 dl vruće vode i pustiti da ključa na umerenoj vatri 5 minuta. Ostaviti da odstoji 10 - 15 minuta i procediti.

 

VAŽNE NAPOMENE

Piti tri puta dnevno. Nije preporučljivo tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 18 godina.

 

ŠTA SADRŽI?

Sadrži 10% kremene kiseline koja je u vodi delemično rastvorljiva. Ima saponina ekvizetonina, oksalne, akonitne i jabučne kiseline, smole, tanina, pektina, flavonskih jedinjenja, vitamina C, karatenoida i gorke supstance.

 

KAKO DELUJE?

Rastavić se koristi kao diuretik - dejstvo saponina i flavonoida, antidijaroik, anthelmintik i hemostiptik. Pomaže u lečenju malokrvnosti, arterioskleroze, gihta i bolesti urinarnog trakta.
Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.

 

ČUVANJE PROIZVODA

Čuvati na suvom i hladnom mestu bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Vodite računa da čajeve ne držite u istom prostoru sa začinima jakog mirisa.Nakon otvaranja kese čaja u rinfuzu, ako ste u mogućnosti, prespite čaj u zatvorenu posudu.