Maslina meni

Brahmi prah 100g We are one

Šifra proizvoda: 2938
Zemlja porekla: Indija
Robna marka: WE ARE ONE
Cena po komadu
850,00 rsd

Opis proizvoda

Brahmi prah 100g We are one

Brahmi spada u najvažnija sredstva za podmlađivanje u ajur-vedi. To je najvažnija biljka za jačanje i ishranu nervnih i moždanih ćelija. Brahmi poboljšava inteligenciju i pamćenje, produžava život, usporava starenje i daje snagu starijim osobama. Jača imuni sistem i poboljšava rad nadbubrežne žlezde. Istovremeno, brahmi odlično čisti krv pa se zato uspešno primenjuje kod kožnih bolesti kao što su sifilis, lepra, psorijaza, ekcem…
Brahmi je pre svega rasajana za osobe pita telesnog tipa. Zahvaljujući gorkom ukusu i hladećem delovanju odlična je kod svih tipova groznice, uključujući i malarijsku. Istovremeno, brahmi uravnotežava vata došu (smiruje živce) i smanjuje preteranu kapha došu. Ovo je verovatno najsatvičnija biljka (satva – vrlina) i veoma pomaže razvoju svesti. Jogiji na Himalajima rado jedu njeno lišće jer omogućava dublja iskustva u meditaciji. Ona budi temenu čakru i usklađuje rad leve i desne moždane polulopte.
Brahmi ili Bacopa monnieri je višegodišnja puzavica koja uspeva po može naći u močvarama i vlažnim i toplim baruštinama Indije, Nepala, Šri Lanke, Kine, Tajvana, Vijetnama, Havaja, Floride i južnih država SAD.

Prednost korišćenja Brahmi praha:
Poboljšava pamćenje, koncentraciju,
kapilarnu cirkulaciju u mozgu a samim tim utiče na smanjivanje anksioznosti,
nemira, depresije, senilnosti, stresa
i toksičnih posledice narkotika, alkohola, nikotina i drugih nervnih toksina.
Bitno: Jogiji sa Himalaja svakoga dana jedu lišće brahmi da bi dostigli savršenstvo.

Sastav: 100% čist brahmi prah (bacopa monnieri)

Brahmi prah deluje kao podrška zdravim krvnim ćelijama, povoljno deluje na kožu i kosu, omogućava optimalan nivo dnevne energije i dobar san. Podstiče uravnoteženo emocionalno stanje, podržava fokus i koncentraciju, ojačava intelekt i sećanje, otvara um.

Način upotrebe: 1/4 do 1/2 kafene kašičice, može dva puta dnevno, izmešati sa voćnim sokom ili dodajte šejkovima, smutijima i popiti.

Način proizvodnje Bez laktoze, Gluten-Free, Non Gmo, Organski proizvod, Vegan, Vegetarian
Namena Anksioznost, Anti stres, Depresija, Koncentracija, Pamćenje, Stres
Nutritivne informacije bez masti (manje od 0,5g na 100g), bez šećera (manje od 0,5g na 100g)

Proizvod ne sadrži veštačke boje aditive, konzervanse, zaslađivače i gluten.