Maslina meni

Eterra Tri Kurkumin kapsule

Šifra proizvoda: 1515
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: ETERRA
Cena po komadu
1.980,00 rsd

Opis proizvoda

Tri kurkumin kapsula 100 kom
TRI KURKUMIN kapsule načinjene su od ekstrakta korena kurkume sa koncentracijom kurkuminoida od minimalno 95% kurkumina, zatim ekstrakt smole tamjana sa minimalno 65% takozvane bosvelične kiseline (Boswellia Sacra terpen) i ulje crnog bibera (jedno od esencijalnih ulja).

Aktivni sastojci kurkume - kurkumin, tamjana - Boswellia Sacra i crnog bibera (ulje) deluju antiflamatorno i antioksidativno. Proizvod olakšava tegobe kod upalnih stanja i povoljno deluje na opšte stanje organizma. Preporučuje se primena proizvoda kod artritisa, inflamatornih bolesti creva (Crohn-ova bolest i ulcerozni kolitis, kod kolagenoznog kolitisa i astme).

Proizvod je pogodan i za vegane.

Način primine: Odrasli jedna kapsula 1-2 puta dnevno uz obrok, sa vodom.

Upozorenje:

Proizvod nije namenjen deci ili mladima ispod 18 god starosti, trudnicama i dojiljama. Takođe, ni osobama na antikoagulantnoj terapiji, sa visokim pritiskom, opstrukcijom žučnih puteva i kamenjem u žuči.

Osobe sa Gastroezofagealnom refluksnom bolesti (GERB), ili sa istorijom peptičkog ulkusa ili gastritisom kao i osobe koje boluju od tumora ili uzimaju druge lekove treba da se pre primene ovog preparata konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neke od sastojaka proizvoda.

Biti i ostati zdrav i usporiti proces starenja, zadatak je pred kojim stoji svaki čovek u zrelim godinama. Pomoć u svakom pogledu su kapsule „Eterra“ TRI KURKUMIN, koje u svom sastavu sadrže ekstrakt korena kurkume sa minimalno 95% kurkumina, ekstrakt smole tamjana sa minimalno 65% bosvelične kiseline i ulje crnog bibera.

Puno se priča o zdravstvenim prednostima kurkume, koja sadrži lekovite kurkuminoide, od kojih je najvažniji kurkumin. Kurkumina ima malo, 3% od težine kurkume, tako da bi ga trebalo uzimati puno više u ishrani, što opet mnogima ne prija. I zbog lakše absorbcije, da bi došao u krvotok, treba ga uzeti sa masnom hranom i biberom, koji znatno poboljšava absorbciju (2000%). Sve to imate u kapsuli, tako da je korišćenje komfornije. I još ekstrakt tamjana, tako da je zdravstveni efekat bolji.

Šta vas navodi da se zamislite o svom zdravlju?
Bol, pre svega, signal da nešto nije u redu. Akutna ili hronična, dugotrajna. TRI KURKUMIN ima efekat da smanjuje upalne procese u organizmu, i smanjuje bol, bez neželjenih efekata. Preporučuje se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su oni od artritisa ili reumatski, sinergizam kurkumina i bosvelične kiseline čini da osetite olakšanje.

Depresija, problemi sa koncentracijom, zaboravnost, pa sve do Alchajmerove bolesti, kažu da kurkuma ima dejstva. Podiže neurotrofični faktor, tip hormona rasta, a mnogi poremećaji u mozgu su povezani sa smanjenjem nivoa ovog hormona. Podiže se i raspoloženje, jer se podižu i nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. I ove molekule prolaze krvno moždanu barijeru, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese.

Uz TRI KURKUMIN biće lakše i crevima, jer smanjuje upalne procese u njima, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti, a biće i olakšano varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer se smanjuje sekrecija, blagi je ekspektorans, i deluje antimikrobno i analgetski.

Velika antioksidativna sposobnost znači smanjenje broja slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogobrojnih oboljenja,a TRI KURKUMIN je ima. Čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola, čini da se osećate svežije i da stres ima manje efekta na vas. I zato, učinite dobro sebi, zaštite zdravlje, svaki dan TRI KURKUMIN!