Maslina meni

Floradix Kindervital za decu 250ml

Šifra proizvoda: 3034
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: SALUS
Cena po komadu
1.545,00 rsd

Opis proizvoda

Floradix® KINDERVITAL za decu. Pomaže Vašoj deci da rastu jaka i zdrava. Specijalno formulisan tonik za zdrav rast i razvoj, prihvaćen od dece, odličnog ukusa. Deca rastu veoma brzo u svakom pogledu. Mnogi roditelji suočeni sa svakodnevnim obavezama, uz visoko rafinisane namirnice siromašne nutrijentima, neredovnim obrocima i promenljivim apetitom dece, posežu za Kindervitalom kao rešenjem za njihove svakodnevne nutritivne potrebe. Kindervital za decu je jedinstven, balansiran proizvod koji sadrži esencijalne vitamine i minerale neophodne za rast i pravilan razvoj. On nudi ne samo maksimalnu apsorpciju već i odličan ukus.

Tonik nasuprot tabletama

Za razliku od tableta i vitamina za žvakanje, organizam ne mora rastvarati tečne forme pre nego se aktivni sastojci

oslobode i apsorbuju. Digestivni sistem dece se tek razvija i ona imaju više problema da iskoriste tablete ili vitaminske tablete za žvakanje nego odrasli (prosecna odrasla osoba iskoristi od 20% do 40% tablete ili tablete za žvakanje). Vitamini u tečnoj formi se lakše gutaju i nude bolju iskoristivost i lakšu dnevnu primenu.

Maksimalna apsorpcija

Kindervital za decu je specijalno dizajniran za dečji organizam. Budući da je u tečnom obliku ima najbolju moguću iskoristivost. Sadrži biljke koje poboljšavaju varenje i olakšavaju apsorpciju vitamina. Minerali i vitamini su sadržani u optimalnim dozama bez mogućnosti predoziranja uz preporučenu primenu.

Biljni ekstrakti sadržani u preparatu deluju kao blagi digestivi, podržavaju maksimalnu apsorpciju vitamina i optimalno zdravlje.

Šta Kindervital sadrži?

Ova jedinstvena izbalansirana formula sadrži najvažnije sastojke za razvoj dečjeg organizma.

Sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D kao i minerale kalcijum i magnezijum a sve to u okruženju biljnih ekstrakta i prirodnih voćnih sokova.

• Kalcijum je specijalno važan za razvoj jakih kostiju i zuba.

• Magnezijum uz kalcijum potpomaže izgradnju kosti i optimizuje iskoristivost kalcijuma u telu.

• Vitamin D povećava apsorpciju kalcijuma i pomaže rast kosti.

• Vitamin A oporavlja tkiva i poboljšava vid.

• Vitamin C pojačava imuni sistem i borbu protiv infekcije.

• Vitamin E je moćan antioksidans, koji pomaže da se organizam svakodnevo odbrani od toksina. Pomaže u izgradnji jakog kardiovaskularnog sistema.

• B Vitamin „hrana za mozak" snažno učestvuje u razvoju mozga i nervnog sistema. Nedostatak ovog nutrijenta može ozbiljno oštetiti mentalne funkcije.

Biljke sadržane u proizvodu deluju kao blagi digestivi i podržavaju dobru apsorpciju Kindervitala i stimulišu apetit.

Šta Kindervital ne sadrži?

Kindervital ne sadrži aditive, konzeranse, veštačke zaslađivače, boje i punila. Zato je idealan za decu sa alergijama i osetljivošću na pojedinu hranu. Takođe ne sadrži sastojke koji su neophodni za formiranje tableta a mogu umanjiti apsorpciju.

Mnogi multivitamini za decu sadže boje, punioce i veštačke arome. Ovaj tečni multivitaminski proizvod je potpuno prirodan. Kindervital je zbog svog sastava pogodan za vegetarijance jer je baziran na biljnim sirovinama.

Različiti načini primene

Kindervital je prirodno zaslađen sa najkvalitetnijim voćnim sokovima. Može biti primenjen na razne načine: sam, pomešan sa drugim sokom, jogurtom ili voćnom salatom. Čak i veoma izbirljiva deca neće odoleti Kindervitalu.

Zaključak

Kindervital je specijalno formulisano sredstvo za decu u razvoju koje precizno zadovoljava dnevne potrebe organizma.

Ne sadrži veštačke sastojke koje opterećuju dečji organizam.

Obezeđuje optimalne dnevne količine potrebnih nutrijenata i ima odličan ukus. Odličan pratioc za godine rasta i jačanja.

Zbog svega toga Kindervital je prepoznat u svetu kao inovativan preparat.

U Kanadi je 1999godine Kindervital dobio zlatnu medalju (Alive Gold medal) kao najbolji proizvod za decu.