Maslina meni

Floradix tonik sa gvožđem 250ml

Šifra proizvoda: 3033
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: SALUS
Cena po komadu
1.545,00 rsd

Opis proizvoda

Floradix®-čuvena tečna vitaminska formula sa gvožđem, pomoći će Vam da sprečite nedostatak gvožđa i povećate svoju energiju, dobro zdravlje i kondiciju.

Floradix je jedinstven tečni suplement, formulisan kao izvanredan izvor gvožđa bez rizika od predoziranja. Za nadoknadu gvožđa i više zdravlja i vitalnosti. Zahvaljujući visokoj resorptivnosti Floradixa, preporučene dnevne doze mogu biti znatno manje nego kod drugih suplemenata a da ipak zadovoljavaju dnevne potrebe za gvožđem.

Način resorpcije je formulisan kroz tečnu formu sa gvožđem u obliku gvožđe-glukonata uz dodatak kvasca. Tečna forma-lagana za sistem za varenje. Budući da je Floradix® u tečnom obliku ne zahteva rastvaranje a zahvaljujući širokom kontaktu sa resorptivnom površinom može obezbediti apsorpciju 98% same tečnosti. Floradix se ističe najvećom mogućom apsorpcijom do čak 20%, zahvaljujući tečnom obliku koji sadrži gvožđe glukonat i kvasac. Floradix sa gvožđem i biljnim ekstraktima je najbolji izvor za prevenciju i nadoknadu deficita gvožđa.

Proizvod koji ne prouzrokuje zatvor (konstipaciju)

Zahvaljujući visokoj resorptivnosti Floradixa, veoma malo neresorbovanog gvožđa prolazi digestivni sistem pa je izbegnut zatvor kao neprijatno prateće dejstvo.

Visoko rastvorljivo gvožđe: U kombinaciji sa Vitaminima B grupe i Vitaminom C, Floradix obezbeđuje veoma visok nivo apsorpcije gvožđa.