Maslina meni

Guam Britania Dren plus napitak 12ml

Šifra proizvoda: 0720
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: GUAM
Cena po komadu
140,00 rsd

Opis proizvoda

 

Guam Britania Dren plus napitak 12ml

Guam Britannia Dren Plus napitak sa ukusom zelenog čaja 12ml

Britannia Dren Plus omogućuje eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma.
Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih tvari, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se akumuliraju nakon preobilnih obroka i nakon dugotrajnog sedenja koje je karakteristično za zimski period.

BRITANNIA DREN zahvaljujući prirodnim aktivnim komponentama može pomoći organizmu da održi dobru fizičku kondiciju i da nađe novi izvor energije.

Upotreba: sadržaj kesice nasuti u 1 litru vode i piti tokom dana. Za drenažu Britannia Drenom preporučuju se ciklusi od 2-3 meseca nakon čega sledi odmor od 2 meseca. Preporučuje se čišćenje Britannia Drenom barem 3 puta godišnje.

Sastav:

Aktivne komponente: morske alge, zeleni čaj, Spirea, Pilosera, Ortosifon, crna ribizla, suvi ekstrakt smeđe alge odeđenog preko joda (0.01%), ananas. Antioksidativni efekat zelenog čaja je aktivniji od većine antioksidanata. (20 puta više od C vitamina). Aktivni principi nalaze se u listu, a čine ih: eterično ulje, saponini i flavonoidi sa jakim diuretičnim i depurativnim delovanjem. Ortosifon list osim diuretskog delovanja na bubreg, aktivira se i detoksikacija organizma od toksičnih materija na bazi azota. Fucus vesiculosus pravi je koncentrat mora, bogat je oligoelementima, vitaminima i mineralnim solima.

cela kutija sadrži 30 kesica x 136 rsd ukupno 4080 rsd

,

Uvoznik: Do-ing d.o.o. Beograd