Maslina meni

Himalajske kapi Eterra 50ml

Šifra proizvoda: 3378
Robna marka: ETERRA
Cena po komadu
1.320,00 rsd

Opis proizvoda

Himalajske kapi su moćan antioksidant koji pomaže u prevenciji i tretmanu kardiovaskularnih problema, dijabetesa, Alchajmera, galvobolja, tegoba sa varenjem, kožnih bolesti.

Ovo jedinstveno ulje zahvaljujući svom sastavu deluje na: tegobe sa varenjem, neredovnom stolicom, prehladom ili gripom, upalama i infekcijama urinarno-genitalnog trakta, glavoboljama, upalama desni, grla ili ušiju. One su moćni antioksidant koji može da pomogne i u prevenciji naekih vrsta kancera i tumora. Moćan su detoks i čistač celog organizma, efikasne su i kod reumatskih bolova. Odstranjuju toksine, revitalizuju jetru i blagotvorno utiču na bubrege. Pomažu kod snižavanja šećera u krvi, poboljšavaju funkcionisanje limfnog sistema i uspostavljaju hormonski balans u organizmu.

Sastav: ulje nima, divljeg origana, čajevca, lavande, eukaliptusa, ruzmarina, kurkume i moringe.

Oralno korišćenje: 3-5 puta na dan 3-5 kapi. Na prvi znak prehlade 10-20 kapi, a kasnije uzimati 3-5 kapi na svakih par sati

Za svakodnevnu negu kože ulje Himalajske kapi mogu se dodati u omiljenu kremu ili mleko za telo (jedan do pet posto kapi). Još bolje je dodati ih u ulje moringe, ulje koštica kajsije ili ulje semena divlje šargarepe i dobija se još bolje, efikasnije i mnogo jeftinije sredstvo za svakodnevnu negu kože.

Muškarci ga mogu koristiti i kao losion posle brijanja. Može se dodati u šampon za kosu, tečni sapun, sredstvo za pranje sudova. Dovoljno je moćno da će pomoći u skoro svakoj prilici, a dovoljno blago i blagotvorno da se može svakodnevno koristiti nerazređeno.

Proizvođač: Eterra, Srbija