Maslina meni

Holescin kapi Natura Sanat 50ml

Šifra proizvoda: 1080
Zemlja porekla: Srbija
Cena po komadu
1.350,00 rsd

Opis proizvoda

Holecin kapi zaustavljaju stvaranje holesterola u našem organizmu. Biljni ekstrakt Holescin podstiče sekreciju i protok žuči, a povišeni LDL-holesterol prevodi u žuč, ubrzava metabolizam i izlučivanje žuči. Sastojci ekstrakta deluju na način da je smanjeno preuzimanje holesterola iz hrane i žuči u krvotok na nivou diodenuma zbog čega je preporuka uzimati Holecin kapi pola sata pre jela. Pored smanjenja povišenog holesterola i triglicerida, sastojci ekstrakta mobilišu masne naslage u jetri i izlučuju ih, čime se vrši prirodno čišćenje jetre i postiže hepatoprotektivni efekat. Podstiče regeneraciju ćelija jetre. Biljni sastojci Holescina deluju i antioksidativno – sprečava stvaranje slobodnih radiukala (antitumor dejstvo) pa treba da se koristi u preventivne svrhe.

Potpuno prirodni proizvod Holecin dobijen je ekstrakcijom biljaka kojima je tradicionalno-savremenim putem dokazano antilipidno dejstvo i nema bojazni od neželjenih efekata.

Sastav: složeni tečni ekstrakt (1:2 etanol), lista artičoke, korena vodopije, cvasti smilja, herbe bele očajnice, lista pitome nane.

Uputstvo za upotrebu: 3 puta dnevno po 35 kapi pre jela. Poželjno je uzimati biljni ekstrakt Holescin kapi pola sata pre jela.  Holescin kapi mogu uzimati samo adolescenti i odrasli, ali ne i trudnice. Ekstrakt se može uzimati bez pauza.