Maslina meni

Maka Premium mix Bioandina 60 kapsula

Šifra proizvoda: 1057
Zemlja porekla: Južna Amerika
Robna marka: BIOANDINA
Cena po komadu
1.995,00 rsd

Opis proizvoda

 

Premium MIX aktivirana maka 60 kapsula

Maka (Lepidium Peruvianum Chacon) je povrće iz porodice Brassicaceae, poreklom je iz Perua. Maka je adaptogena biljka, uspeva u takvom negostoljubivom okolišu zahvaljujući svojoj izuzetnoj sposobnosti prilagođavanja, zbog čega je prozvana “pametnom biljkom“. Na isti način funkcioniše i u ljudskom organizmu. Maka “prepoznaje“ potrebe našeg tela, uspostavljajući ravnotežu u radu organa i proizvodnji energije.

Peruanska maka se u prirodi javlja u 3 vrste koje su različito zastupljene: od ukupnog uzgoja peruanske make – žuta maka zauzima 60%, crvena 30%, i crna 10%. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida makaena. Tako je crvena sorta oduvek u Andima bila ženski izbor, crna pretežno muški a žuta je imala primenu kod dece i starijih.

Bioandina Premium MIX aktivirana maka kapsule sadrže aktivirani ekstrakt (15:1) žute, crvene i crne make.

Utiče na:
- Neredovan menstrualni ciklus
- Amenoreju, dismenoreju
- Menopauzalne smetnje - peri i post
- PMS simptome
- Uravnoteženje funkcije štitne žlezde
- Preiscrpljenost
- Stres, umor i opšte mentalno stanje
- Autoimune bolesti

Vegan

Sastojci: ekstrakt korena žute, crvene i crne mace (Lepidium peruvianum Chacon), silicijum-dioksid i magnezijum-stearat, hidroksipropilmetil celuloza, piridoksin-hidrohlorid, cijanokobalamin.

Uputstvo za upotrebu: Uzeti 1-2 kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Uvoznik: Santamed