Maslina meni

Nim gard 60 kapsula Goodcare

Šifra proizvoda: 0912
Zemlja porekla: Indija
Robna marka: GOODCARE
Cena po komadu
1.660,00 rsd

Opis proizvoda

Nim gard

• Podmlađuje kožu

• Jača imuni sistem

• Smanjuje salo i debljinu

• Čisti krv

Sastav :

Nim (350mg.)

(Azadirachta indica) – Koristi se u ajur-vedi protiv kožnih bolesti, bubuljica, dijabetesa, tumora, gojaznosti, artritisa, virusnih infekcija, žutice, za čišćenje krvi.

Giloj (75mg.)

(Tinospora cordifolia) – Ova biljka jača imunitet i smiruje virusne infekcije, alergije, kostobolju, žuticu i dijabetes.

Trifala (75mg.)

(phyllanthus emblica) – Kombinacija 3 mirobalana je odličan eliksir koji stvara telesnu ravnotežu. Čisti toksine i podmladjuje.

Način upotrebe:

Dve kapsule popiti uz malo vode, svakog jutra, na prazan stomak.

Lekovito delovanje:

Snaga indijske biljke nim (Azadirachta indica) naglašena je još pre 4.500godina. Osnovne dobrobiti koja ona pruža su:

1. Efikasna je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica.

2. Jača imuni sistem.

3. Uništava salo i žudnju za slatkišima i prejedanjem.

4. Čisti krv i tako stvara prelepu i zdravu kožu.

5. Ima antidijabetična svojstva.

6. Snažno deluje protiv virusa, gljivica i bakterija.

7. Uništava crevne parazite.

Nim je jedana od najmoćnijih biljaka u ajur-vedi.. Pre nekoliko vekova nim je u Evropi i na Bliskom istoku dobio ime „blagoslovljeno indijsko drvo" zbog svoje sposobnosti da leči akne, čireve i prišteve. Stotine naučnih publikacija širom sveta danas veličaju sposobnost ovog drveta da uništava bakterije, viruse i gljivice i da smiruje upale. Zahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.

Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi. Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa.

Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes. Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala.