Maslina meni

Orgain Collagen Peptides 20g( 454g)

Šifra proizvoda: 1557
Zemlja porekla: SAD
Robna marka: ORGAIN
Cena po komadu
6.300,00 rsd

Opis proizvoda

 

Orgain Collagen Peptides 20g( 454g)

Biranje proizvoda za negu kože s peptidima, kao što je Orgain Collagen Peptides, je ulaganje u mladolikost i lepotu kože!

Upoznajte revolucionarni sastojak protiv starenja

Uz antioksidanse, AHA kiseline i vitamin C koji su sve prisutniji u sastavima proizvoda za njegu kože, možda vam se čini da svaki mesec postoji novi najbolji aktivni sastojak. U moru kolagenskih proizvoda koji su se pojavili u poslednje vreme u tržištu, izdvaja se Orgain Collagen Peptides.

Kako starimo, kožu je potrebno stimulisati kako bi se obnovila. Najnovije otkriće u svetu lepote su kolagen peptidi, kratki lanci aminokiselina, poznatiji po svojoj sposobnosti ponovnog pokretanja proizvodnje kolagena, čime se i usporava starenje. Sa godinama se metabolizam usporava, odnosno koža se manje obnavlja i sporije proizvodi kolagen, što dovodi do gubitka čvrstoće i elastičnosti. Zbog toga je potrebno kožu stimulisati da bi se obnovila.

Proizvod Orgain Collagen Peptides ima jedinstven sastav. Bogat je aminokiselinama, glicinom, prolinom i hodroksiprolinom. Zbog svog sastava predstavlja koncentrovani izvor proteina u ishrani, jer sadrži čak 20g kolagen peptida.

Osim toga vrlo je bitna vrsta kolagena i način na koji se dobija. Orgain Collagen Peptides dobija se iz goveđeg kolagena, koji potiče od novozelandskih goveda hranjenih travom sa organskih pašnjaka.
Naš prah kolagenskih peptida podržava zdravlje kose, kože, noktiju i zglobova. Takođe, podržava funkciju i zdravlje zglobova, oporavak mišića, pospešuje metabolizam, poboljšava varenje i lako se meša u bilo koju hranu ili piće.
Sa obzirom da je Orgain Collagen Peptides bez mirisa i neutralnog je ukusa, lako se meša sa toplim ili hladnim napicima. Uključite ga kao bazu u proteinske šejkove ili smutije. Dodajte mericu u svoju dnevnu rutinu i podignite nivo kolagena u organizmu!

Orgain Collagen Peptides posebno je osmišljen za korekciju vidljivih znakova gubitka kolagena na koži i prepun je peptida!

Orgain Collagen Peptides sadrži hidrolizovani Collagen tip I i tip III, koji zajedno čine više od 90% kolagena, koji se nalazi u našem organizmu.

U obliku praha se lako meša sa različitim namirnicama i pićima, pa je komforan za upotrebu.

Benefiti korišćenja Orgain Collagen Peptides

- podržava zdrave kosti i zglobove
-podržava jaku kosu i nokte
-podržava blistavu, mladalačku kožu
-bez mirisa
-neutralnog ukusa

Orgain Collagen Peptides ciljano deluju na ključna vlakna u koži, kolagen i elastin, te snažno deluje protiv starenja. Sa obzirom da se peptidi već prirodno nalaze u telu, oni deluju tako što se vežu uz receptorske stanice, aktiviraju metabolizam i podstiču kožu da stvara više kolagena.

Orgain Collagen Peptides se preporučije starijim osobama, sportistima i onima koji se oporavljaju od povreda. Pomaže u održavanju jakih i zdravih kostiju, mišića i tetiva a utiče na zdravlje kože, kose i noktiju.

Orgain Collagen Peptides mogu koristiti i muškarci i žene

-bez veštačkih boja
-bez dodatnog šećera
-bez glutena
-paleo
-bez aditiva
-bez soje
-bez mlečnih sastojaka i laktoze

Izgledajte lepo i osećajte se zdravo uz Orgain Collagen Peptides!

***20 g kolagenskih peptida po porciji
Razmislite da isprobate i iskusite zašto su Orgain's Collagen Peptides pohvaljeni od strane WebMD-a i drugih vodećih časopisa o zdravlju i životnom stilu, uključujući Vomen's Health, Shape i INStile.

Benefiti Proizvoda

Kolagen peptidi (kratki lanci aminokiselina) u ovom proizvodu, poznatiji su po svojoj sposobnosti ponovnog pokretanja proizvodnje kolagena, čime se usporava starenje. Podržava funkciju i zdravlje zglobova, oporavak mišića, pospešuje metabolizam, poboljšava varenje. Ciljano deluju na ključna vlakna u koži, kolagen i elastin, te snažno deluju protiv starenja. Ojačavaju nokte i poboljšavaju kvalitet kose.

Informacije od značaja

Orgain Collagen Peptides se dobija iz goveđeg kolagena, koji potiče od novozelandskih goveda hranjenih travom sa organskih pašnjaka. Preporučije starijim osobama, sportistima i onima koji se oporavljaju od povreda. Može se koristiti u dozama do 10 g dnevno, maksimalno 5 meseci. Non GMO, bez soje.

Karakteristike Proizvoda

Orgain Collagen Peptides sadrži hidrolizovani Collagen tip I i tip III, koji zajedno čine više od 90% kolagena, koji se nalazi u našem organizmu. Bogat je aminokiselinama, glicinom, prolinom i hodroksiprolinom. Orgain Collagen Peptides je bez mirisa i neutralnog je ukusa, lako se meša sa toplim ili hladnim napicima.