Maslina meni

Orgain Keto Collagen u prahu Čokolada 400g

Šifra proizvoda: 1555
Zemlja porekla: SAD
Robna marka: ORGAIN
Cena po komadu
6.300,00
5.040,00 rsd

Opis proizvoda

AKCIJA TRAJE 25.09.-30.09.2023.

Orgain Keto Collagen Čokolada u orahu 400g

- ekstrakti bobičavog voća, kolagen, MCT ulje

Poznato je da keto kolagen pomaže u poboljšanju zdravlja kože i smanjenju
prevremenih znakova starenja tako što promoviše elastičnost kože, povećava
hidrataciju kože i smanjuje pojavu finih linija i bora. Peptidi kolagena su jedan od najboljih načina da ljudi koji su na keto dijeti povećaju unos proteina bez eksesivnih masti i ugljenih hidrata . Proteini čine važan deo ishrane a sa keto kolagenom , unos masti je ograničen.

Obezbeđuje idealan odnos proteina i masti od 2:1 sa 10 grama hidrolizata kolagenskih peptida (tipovi I i III), 5 grama MCT ulja u prahu po porciji Paleo i keto prijateljski, bez eksesivnih ugljenih hidrata, bez mlečnih proizvoda, bez laktoze, bez glutena, bez soje, bez dodavanja šećera. Kombinovane prednosti ketoa i kolagena. Odličan kao dodatak ketogenoj ishrani i pomaže u podizanju nivoa ketona i snabdeva energijom za podršku svakodnevnim aktivnostima. Podržava jaku kosu i nokte, zdrave kosti i blistavu kožu

Lako se meša u vodi, kafi, čaju ili bilo kojoj tečnosti po vašem izboru. Savršeno za dodavanje grama u smutije, šejkove za zamenu obroka, brzi doručak ili užinu.

Benefiti MCT ulja

Šta MCT ulje čini da bi postalo vrhunski izvor zdravih masti?
Masti srednjeg lanca se lako probavljaju i šaljudirektno u jetru, gde imaju termogeni efekat i sposobnost da pozitivno promene metabolizam.Mnoge studije dokazuju da MCT podstiče telo da sagoreva energiju ili „gorivo“, umesto da se skladišti kao telesna masnoća.MCT ima pozitivneefekte na potrošnju energije, sagorevanje masti ismanjenje telesne težine. Kao deo zdraveishrane, postoje dokazi i studije koji sugerišu da MCT ulje može pomoći u povećanju sitosti, pačak i u povećanju brzine metabolizma pri kojem telo funkcioniše.

Mct i ostali benefiti

- pomaže u zaštiti zdravlja srca poboljšava raspoloženje

- utiče na opšte zdravlje i to ima antibakterijska, antivirusna, antifungalna i protivupalna svojstva streptokok (koji uzrokuje strep grlo, upalu pluća i infekcije sinusa)

- utiče na stafilokok (koji uzrokuje trovanje hranom iinfekcije urinarnog trakta)Neisseria (koja uzrokuje meningitis, gonoreju i inflamatorne bolesti karlice) 

- kao ineki drugi sojevi koji uzrokuju stomačne viruse, kandidu, čireve i polno prenosive bolesti