Maslina meni

Orgain Keto organski biljni protein čokolada 440g

Šifra proizvoda: 1418
Zemlja porekla: SAD
Robna marka: ORGAIN
Cena po komadu
6.805,00 rsd

Opis proizvoda

 

Orgain Keto organski biljni protein čokolada 440g

Orgain biljni keto protein sa ukusom čokolade
Predstavljamo prvi ikada sertifikovani organski keto proteinski prah na biljnoj bazi.

Biljni keto protein bez glutena, laktoze i šećera.

Proizveden je po najvišim organskim standardima, bez soje, glutena, laktoze, šećera i genetski modifikovanih sastojaka.

Sa 10g biljnog proteina i 13-14g organske masti, ovaj proteinski prah pruža savršen odnos proteina i masti pogodan za keto ishranu.
Dobijte sve prednosti u jednom ukusnom prahu.

Orgain organski keto biljni proteini u prahu omogućavaju najzdravije mršavljenje ikad, plus sadrže izuzetno moćan detox efekat. Ovaj protein biljnog porekla je napravljen od organski uzgojenih biljaka bez glutena pa je pogodan za ishranu osoba sa intolerancijom na gluten. Benefiti ovih proteina su brojni, a koriste se kao dodatni izvor proteina za osobe koje imaju povećane potrebe za njegovim unosom.

Priprema je izuzetno jednostavna pa je zbog toga pogodan za upotrebu bilo kada i bilo gde.

Preporučeni način upotrebe: Dve merice praha razmutiti u šejkeru, blenderu ili mutilicom sa 250 ml vode, soka (sveže ceđenog) ili mleka (kravljeg, bademovog, kokosovog). Po želji možete dodati seckano sezonsko voće.


Keto biljni protein prilagođen i veganima.

Benefiti keto ishrane

Pored toga što omogućava brz gubitak viška kilograma, masti i protein koje unosimo nas čine sitim duže vreme pa sama ishrana nije teška jer nema isrpnog gladovanja. Keto ishrana pomaže kod redukcije nivoa triglicerida i dobrog holesterola, kao i za izgradnju i čuvanje mišića što je direktan rezultat povećanog unosa proteina. Takođe, može da smanji simptome i posledice Alchajmerove bolesti, preporučuje se kod lečenja raka, utiče na smanjenje posledica Parkinsove bolesti. Pomaže i kod policističnih jajnika.


Benefiti Proizvoda
Proizvod omogućava najzdravije mršavljenje i ima izuzetno moćan detox efekat. Pomaže kod redukcije nivoa triglicerida i dobrog holesterola, kao i za izgradnju i čuvanje mišića.

Informacije od značaja
Proizvod je bez soje, glutena, laktoze i šećera. Non GMO. Pogodan za vegane.

Karakteristike Proizvoda
Proizvod je napravljen od organski uzgojenih biljaka bez glutena pa je pogodan za ishranu osoba sa intolerancijom na gluten.