Maslina meni

Tribulus Extreme 50g WE ARE ONE

Šifra proizvoda: 1422
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: WE ARE ONE
Cena po komadu
1.010,00 rsd

Opis proizvoda

Tribulus Extreme 50g WE ARE ONE

Sastav: Prah suvog ekstrakta biljke Tribulus terrestris (90% sadržaja saponina)

Tribulus prah – prirodna vijagra

Nove studije dokazuju direktno hormonsko delovanje moćne biljke Tribulus terrestris na hipofizu i hipotalamus, što objašnjava zašto je smatraju za afrodizijak Tribulus terrestris (babin zub) je popularna biljka koja deluje kao adaptogen i afrodizijak, a raste u suvim klimatskim uslovima u čitavom svetu. U Evropi se koristi se od antičkih vremena, ali pre svega je ostavila traga u tradicionalnoj kineskoj medicini kao afrodizijak. Posle istraživanja biljke u Istočnoj Evropi i  pošto su je koristili atletičari na olimpijskim igrama devedesetih godina prošlog veka, popularnost biljke Tribulus terrestris doživela je svetsku slavu.
Danas je Tribulus prah tražen zato što podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivosti. Biljka je korisna jer normalizuje rad hormona, pre svega kod osoba koje su koristile steroidne supstance, koje inače ometaju stvaranje testosterona prirodnim putem (PCT).
Aktivni hemijski spojevi tribulusa su steroidni saponini, koji se primarno nalaze u listovima. Prirodni saponini povećaju količinu luteinizirajućeg hormona (LH) a time i količinu testosterona (teoriju podupiru bugarska i ruska istraživanja, koja su dokazala delovanje tribulusa na slobodne testosterone i LH kod neplodnih muškaraca).
Tako su naučnici dokazali da Tribulus prah može da koristi muškarcima koje pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom, jer tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) kod hipofize, a LH podstiče testise da luče muški hormon testosteron. Konzumacijom tribulusa povećava se stepen testosterona za više od 50 posto.

Svojstva: Tribulus Extreme prah je ekstrakt biljke Tribulus Terrestris sa sadržajem saponina 90%. Širok spektar dejstva ove biljke poznat je još od davnina. Tribulus Terrestris je jedan od glavnih sastojaka u ishrani aktivnih sportista, posebno zbog uticaja na hormonsku aktivnost, bržu regeneraciju, prirodno povećanje testosterona, mišićni tonus i podršku.

Način upotrebe: Dnevna doza je maksimlno 1g praha (1/5 kafene kašičice) uz jutarnji ili večernji obrok. Može da se doda u vodu, ceđene sokove, limunadu ili u šejk. 
 
Napomena: Ne preporučuje se deci, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu.
 
Čuvati na tamnom i suvom mestu na temperaturama do +25°C.
Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače.