Maslina meni

Ulje Brahmi Eterra 10ml

Šifra proizvoda: 2731
Zemlja porekla: Indija
Robna marka: ETERRA
Cena po komadu
1.060,00 rsd

Opis proizvoda

Brahmi je jedna od najvažnijih biljaka Ajurvede. Koristi se za detoksikaciju krvi, kao sredstvo za opšte jačanje organizma, kao diuretik, ali i za bolesti kože i nervnog sistema. Poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu i omogućava bolji metabolizam (razmenu materija i energije) u mozgu, pa povećava njegove performanse. Deluje na poboljšanje imunog sistema. Smanjuje demenciju, a koristi se i kod Alchajmerove bolesti.

Muče vas nesanica, depresija, stres, mentalni zamor, teskoba, napetost i brige? Vreme je za brahmi ulje!

Brahmi ulje za dobro pamćenje – podmladite mozak

Brahmi ulje je najbolje za podmlađivanje moždanih ćelija i nervnog sistema. Omiljeno je među studentima i poslovnim ljudima jer poboljšava pamćenje i koncentraciju, povećava budnost i inteligenciju. Brahmi je vrsta puzavice koja je vekovima poznata u tradicionalnoj medicini kao uspešno sredstvo za stimulisanje mozga i podmlađivanje organizma.

Brahmi ulje povećava snagu uma, poboljšava sve mentalne aspekte, uključujući shvatanje, pamćenje i sećanje. Brahmi biljka je popularna kao nervni tonik koji skraćuje vreme potrebno za učenje i povećava mentalne sposobnosti. Pošto smanjuje efekte stresa, nervoze i anksioznosti, izuzetno je korisna za osobe koje studiraju ili rade na poslovima gde je važan bistar um kao i efikasnost u stresnim situacijama.

 Brahmi ulje ima sledeće pozitivne efekte:

  • Brže i efikasnije pamćenje,
  • regulisanje proizvodnje antitela u organizmu,
  • smanjen broj otkucaja srca,
  • utiče na popravljanje pamćenja nakon amnezije,
  • smanjenje simptoma Alchajmerove bolesti,
  • poboljšava cirkulaciju u celom telu pa rešava problem „teških“ nogu, edema, proširenih varikoznih vena i insuficijencije vena,
  • tonik je za opšte jačanje organizma i povećanje prirodnog tonusa mišića,
  • Brahmi ulje pomaže u poboljšanju artikulacije i ispravlja poremećaje u govoru.