Izuzetno hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna od organski proizvedene soje u vidu šnicli začinjenih tamari soja sosom koji brzo daje osećaj sitosti. Veoma primamljiv za osobe koje su u prelaznoj fazi ka prestanku konzumiranja namirnica životinjskog porekla. Služi se podgrejan uz povrće i žitarice, a može se dodati i u sendviče! Može se propržiti, a može se dodavati i u jela koja se kuvaju ili dinstaju
Izuzetno hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna od organski proizvedene soje u vidu šnicli začinjenih tamari soja sosom koji brzo daje osećaj sitosti. Veoma primamljiv za osobe koje su u prelaznoj fazi ka prestanku konzumiranja namirnica životinjskog porekla. Služi se podgrejan uz povrće i žitarice, a može se dodati i u sendviče! Tempeh je bogat biljnim vlaknima neophodnim za efikasno varenje. Pomaže smanjenju nivoa holesterola u krvi, jača bubrege, bešiku i reproduktivne organe i poseduje preventivna svojstva protiv kancera. Preporučuje se i osobama koje pate od dijabetesa, jer vlakna i proteini u tempehu pomažu u držanju nivoa šećera u krvi pod kontrolom. Bogat je proteinima, vitaminima B grupe, sadrži značajne količine mangana, fosfora, magnezijuma i gvožđa.
Posno, bez holesterola, bez aditiva
Sastav: fermentisana soja, biljno ulje, tamari (soja sos).
Može se propržiti, a može se dodavati i u jela koja se kuvaju ili dinstaju.