Testenina od leblebije 250g
Sastav: Brašno od leblebije, tapioka
Leblebija sadri puno proteina, vlakana, gvožđa i hranljivih minerala. Bez glutena je, što je pogodno za osobe alergične na gluten.
Testenina je obogaćena složenim ugljenim hidratima, ima nizak glikemijski indeks i ne dolazi do naglog skoka šećera u krvi i daje duži osećaj sitosti.
Način upotrebe: Ubaciti u ključalu vodu 3 minuta. U toku kuvanja skidati penu. Nakon tri minuta preliti hladnom vodom i ostaviti dva minuta da odstoji.
Nutritivne vrednosti na 100g: | |
Energetska vrednost: | 520kJ/361kcal |
Masti: | 6,29g |
Od čega zasićene: | 0,78g |
Ugljeni hidrati: | 44,36g |
Od čega šećeri: | 4,41g |
Proteini: | 24,67g |
So: | <0,1g |
Vlakna: | 14,19g |
Za PG Mirilov, proizvodi i pakuje SZR R&M, Bečej