Maslina meni

Čudotvorna voda Vitold Kaminski

Šifra proizvoda: 0272
Robna marka: ARUNA
Cena po komadu
605,00 rsd

Opis proizvoda

Izdavač: Aruna
Godina izdanja: 2018, II izdanje
Format: 12 x 20
Broj strana: 104
ISBN: ISBN: 978-86-903399-5-7

 
   Vodu nazivaju „sokom života“, „prirodnim lekarom“, „Božjom blagodeti“. Voda, koja daruje život svemu što postoji, nalazi se unutar nas, gde dospeva sa svakim našim gutljajem, sa svakim udahom. Okružuje nas nežnim dodirom pare, kapljicama kiše, strujama isceljujuće vlage, snežnim prekrivačem poput krzna. Sve je to zagonetna i tajanstvena voda – isceliteljka, čarobnica, životvorna i svima dostupna.
   Prvobitno u tečnom stanju, voda u prirodi poprima druga agregatna stanja, druge oblike, a u znalačkim rukama, kao i pri određenom delovanju na nju, poseduje neverovatne, neobične i ča­robne uticaje koji omogućavaju da se u praksi široko koristi u lekovite, higijenske i kozmetičke svrhe. 
   Skrivene mogućnosti vode, tzv. tajne sile, pri određenim uslovima čovek može da otkrije, probudi i okrene u svoju korist, ne stupajući pritom u sukob s Prirodom.
   U ovoj knjizi ćete saznati o fantastičnim osobinama vode koje se koriste u hidroterapiji: upotrebi „hladne pare“ u medicinskoj praksi: vlažnim utrljavanjima, umotavanjima, oblozima, aplikacijama, vodenoj masaži, inhalaciji, hidroizolaciji: o ozdravljenju, lekovitim i kozmetičkim tretmanima pomoću pare; lekovitim metodima u kojima se koristi pena; o terapiji ledom i snegom, kao i čeličenju pomoću vode, snega i pare; o isceljujućim čudima „tečnog leda“ (svežoj otopljenoj vodi); o lekovitim osobinama rose, rosoterapiji, spoljašnjim i unutrašnjim primenama; o lečenju vodom, a da je i ne dotičemo.