Maslina meni

Komplet od 3 knjige iz arsenala alternativne medicine

Šifra proizvoda: 1717
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: ARUNA
Cena po komadu
1.242,00 rsd

Opis proizvoda

Komplet: 3 knjige iz arsenala alternativne medicine
Autor:Kacudžo Niši
Izdavač:Aruna
Žanr:
Alternativni sistemi isceljenja
Format:
11 x 17Povez:broširan
Pismo:Latinica
Broj strana:104

86-903399-1-4
Godina izdanja:2018. (Drugo, ispravljeno izdanje)
Težina:310g

Komplet od 3 knjige iz arsenala alnternativne medicine

Mudre - drevne metode za isceljenje

Mudre predstavljaju fizičko i duhovno isceljenje pomoću jednostavnih položaja prstiju. Ova veština, poznata od davnina, pomaže ne samo u borbi protiv bolesti, negativnih psihičkih stanja, već i u kritičnim životnim situacijama. Mudre se takođe koriste i za energetsku zaštitu kao i za prikupljanje energije. U knjizi je predstavljeno preko 50 Mudri kao što su `Štit Šambale`, `Energija`, `Prozor Mudrosti`, `Zmajeva glava`, `Mudra za spasavanje života` i mnoge druge. Knjiga koja je mnogima promenila život!

Lečenje disanjem - Kacudžo Niši
Ovaj izuzetan sistem vežbi za energetsko disanje uspešno otklanja sve fizičke, psihičke i energetske probleme. Sistem Nišija je prošao proveru u praksi zahvaljujući čemu su hiljade ljudi postali zdraviji, izlečili se od teških bolesti. Sistem Nišija omogućava da se produži mladost, da se naslađujemo životom, pomaže čoveku da izdrži u teškim uslovima, da se izbori sa stresom i bolestima. Ona uči čoveka da prati prirodne zakone života i prirode, a za uzvrat daruje najvrednije - zdravlje.


MASAŽA: Kako da brzo i jednostavno otklonite bol, napetost i stres - Simona Carigen

Masažom se efikasno stimulišu mišići glave, lica, vrata, ramena, ruku, leđa, grudi, stomaka i nogu. Ova masaža će vam pomoći da: smanjite negativan uticaj stresa i napetosti, povećate gipkost i pokretljivost zglobova, osnažite nervni sistem, aktivirate cirkulaciju, stimulišete imuni sistem, povećate životni tonus, poboljšate zdravlje. Ilustrovano (crno-belo).