Maslina meni

Hakovanje tehnogenog sistema Vadim Zeland

Šifra proizvoda: 1664
Zemlja porekla: Ruska Federacija
Robna marka: ARUNA
Cena po komadu
1.950,00 rsd

Opis proizvoda

Hakovanje tehnogenog sistema" – najobimnija i najpraktičnija knjiga Vadima Zelanda. Ova studija, na 400 strana, vodi vas na revolucionarno putovanje kroz šokantne istine Matriksa, ostavljajući vas bez daha.

Knjiga Vadima Zelanda Hakovanje tehnogenog sistema omogućiće vam da se oslobodite lanaca Matriksa i naučite da vidite i razumete ono što drugi ne mogu.

Ako imate neki neostvareni san, ako je vaš cilj teško dostižan, ako mnogi žele isto što i vi, ako morate dugo da čekate u redu za svoj savršen scenario života, a nemate izuzetne sposobnosti i talente... treba da znate da imate posebnu, jedinstvenu šansu. Šansu da steknete prednost koju drugi nemaju. Šansu da hakujete Matriks i zakoračite u slobodu. Treba bar da znate da je to moguće.

Bez izuzetnog talenta,  nemate drugog izbora sem da se izdvojite iz mase i dopustite sebi da postanete jedinstveni. Koristeći tehnike oslobođenja iz ove knjige, moći ćete da oblikujete svoj svet. Snaga vašeg uma i kreativni potencijal će dostići nivo genija. Ostvarivanje vaših ciljeva poteći će kao rečna bujica. Pred vama će se otvoriti stvarnost u do sada nepoznatom obličju.

Uz malo fantazije, ceo naš život možemo da predstavimo kao tehnogeni sistem. Čovek je samo običan šraf u njemu. Tehnogeni sistem može biti okrutan i destruktivan, ali nemojte gajiti nadu da možete da ga uništite. To je pretežak ali i nepotreban zadatak za jednu osobu. Zato, uvek možete da ga pogledate iz drugog ugla, shvatite gde koračaju drugi, i živite svoj život onako kako ste to oduvek želeli.