Maslina meni

Komplet Ritmovi oslobođenja svesti (5 CD)

Šifra proizvoda: 1181
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: ARUNA
Cena po komadu
2.000,00 rsd

Opis proizvoda

Komplet Ritmovi oslobođenja svesti (5 CD)

AKCIJA TRAJE 17.10.-17.11.2022.

Autor:S.N. Lazarev
Serija:Muzika S.N. Lazareva
Izdavač:Aruna
Težina:150.00 g


CD Ritmovi za oslobođenje svesti 1

CD Ritmovi za oslobođenje svesti 2

CD Ritmovi za oslobođenje svesti 3

CD Ritmovi za oslobođenje svesti 4/5

CD Ritmovi za oslobođenje svesti 6

 

Isto kao i bolest, tako i zdravlje, ima svoj ritam. Unutrašnji ritmovi osobe koja je harmonična, razlikuju se od ritmova bolesne osobe. Kako određujemo ritmove bolesne osobe? Razdražljiva je - ritam je isprekidan; užurbana je - ritam je isprekidan; oseća žaljenje zbog nečega što se dogodilo - to je, takođe, ritmička disharmonija.

Kada je uzrok deformacije ritmova preterano jaka koncentracija na um, tada čovek oseća strah, uznemirenost i žaljenje. Osoba koja ne živi srcem i osećanjima, već glavom, neminovno se nalazi u stanju stresa. Jedan od načina prevazilaženja stresa je – zaustavljanje uma. Umetnost – muzika, ritmičke kompozicije – od pamtiveka su pomagali da se zaustavi um, otvore osećanja, i harmonizuje unutrašnji ritam čoveka. Namena „Ritmova oslobođenja svesti“ je pomoć u oslobađanju od misli, vezanosti, planova, strahova i žaljenja, da bismo se iznutra koncentrisali na svoja osećanja, na ljubav, harmoniju i jedinstvo sa čitavom Vasionom.

Opis zvučnog zapisa:
Ovaj audio-disk je snimio lično S.N. Lazarev u studiju. U zapisu se koristi stari narodni instrument, čiji zvuci podsećaju na žubor vode (zvuk zvona). Autor je disk koristio tokom konsultacija, a dijagnostika je pokazala da ovi ritmovi harmonizuju unutrašnje čovekovo polje, pomažu u zaustavljanju misaonog toka, oslobađaju svest, i pripremaju nas za rad nad sobom.

Napomena: U pitanju nije klasična muzička kompozicija, niti muzika za relaksaciju, već vibracije i ritmovi jednog instrumenta (poput tibetanskih gongova).