Maslina meni

Prevazilaženje gordosti S.N. Lazarev

Šifra proizvoda: 2851
Robna marka: ARUNA
Cena po komadu
990,00 rsd

Opis proizvoda

Prevazilaženje gordosti S.N. Lazarev

Format: 14,5 x 21
Povez: Meki
Broj strana: 152
ISBN: 978-86-6052-013-7
Godina izdanja: oktobar 2020.
Pismo: Latinica
Knjiga napisana: 2020. god.

 

Gordost ili udaljavanje od Boga je koren svih čovekovih grehova. Ako čovek ne želi da gordost prevaziđe dobrovoljno, sudbina će ga na to primorati kroz bolesti, nesreće i probleme s potomstvom. Zbog toga je za svakog od nas izuzetno važno da shvatimo kako da prinudno uniženje gordosti zamenimo dobrovoljnim.

Pročitavši knjigu, čitalac će saznati kako da prevaziđe gordost u raznim životnim situacijama, moći će bolje da oseti u kom pravcu treba da protiče njegov rad na sebi. U knjizi je priložena prepiska sa čitaocima čija će iskustva u prevazilaženju gordosti nesumnjivo biti dragocene pomoći.

Saznaćete kako čovek, koji počinje da shvata potrebu prihvatanja Više volje, može da izbegne smrtnu opasnost. Iz priče o Valentinu Dikulju naučićete šta sve on može da učini da bi prevazišao gordost i postao srećan. Naučićete kako da ne dopustite da lični interesi u molitvi budu prioritetni, koliko je važno da ne budemo apsolutni maksimalisti, kako da pravilno postavimo odnose na poslu, u situacijama kada je neophodna stalna komunikacija s ljudima, kao i mnogo drugih korisnih informacija.