Maslina meni

Crna maka u prahu organic 100g We are one

Šifra proizvoda: 2066
Zemlja porekla: Peru
Robna marka: WE ARE ONE
Cena po komadu
645,00 rsd

Opis proizvoda

Crna peruanska maka 100g

Sastav: 100% prah organske crne peruanske make

Narodi Anda su poznavali 6 vrsta ove biljke koje su se razlikovale po boji, a i bogatstvu „aktivnih supstanci“, pre svega alkaloida – makamida i makaena kojima se pripisuju blagotvorna svojstva. U svetu suplemenata su najrasprostranjenije – žuta, crvena i crna. Smatra se da su crvena i crna maka alkaloidno „jače“, pa se njihova upotreba ne proporučuje kod dece i starijih osoba.

Poboljšava kvalitet sna i vrlo efektno stabilizuje lučenje testosterona, TSH, hormona rasta i nivoa glukoze u krvi. Velika prednost crne make je to što doprinosi osećaju zadovoljstva i ispunjenosti, a to postiže potpuno prirodnom regulacijom lučenja serotonina, hormona sklada i sreće. Crni koren je omiljen u profesionalnom sportu i među poznatim ličnostima širom sveta. Apsolutni je pobednik u koncentraciji makaena, ubedljivo najskuplja sorta i najteža za uzgoj. Ne preporučuje se mlađima od 18. godina.

Način upotrebe:

Žene uzimaju dnevnu dozu od 3gr što je srednje popunjena kafena kašičica

Muškarci zbog veće konstitucije koriste 5gr zlatne make dnevno što je puna kafena kašičica praha.

Prah se može pomešati sa jogurtom, sokom, mlekom..

Način proizvodnje: Organski proizvod, Vegan, Vegetarian
Namena: Energija, Libido, Mozak
Nutritivne informacije: proteini (više od 10g na 100g), Visok nivo minerala

Za crnu boju ove biljke zaslužan je antocijanin koji je ujedno i veoma snažan antioksidans. Više je koriste muškarci, nego žene. Maka u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12, C, E, alkaloide, mikro i makro nutrijente, 20 aminokiselina (8 esencijalnih), belančevie, vlakna, masne kiseline, tanin, natrijum, kalcijum, kalijum, bakar, cink, gvožđe, mangan, slilicijum i magnazijum. 

Maka je poznati adaptogen pa se koristi za povećanje libida, hormonalni balans povećanje plodnosti, podizanje nivoa energije i jačanje imuniteta.

Pakovanje: 100 grama.

Uvoznik: We are one d.o.o.