Maslina meni

Ekstrakt Crvene Peruanske Make 150g (30x5g) Nuestra

Šifra proizvoda: 4791
Zemlja porekla: Peru
Robna marka: NUESTRA
Cena po komadu
2.190,00 rsd

Opis proizvoda

Ekstrakt Crvene Peruanske Make 150g (30x5g) Nuestra

Gelatinizovana ili Ekstrudirana CRVENA Nuestra Maca u prahu je 100% čist, izvoran dodatak ishrani, nastao finom selekcijom crvenog korena peruanske Make najboljeg kvaliteta, što obezbeđuje Maksimalan efekat njenog blagotvornog dejstva na Žene. 

Ovaj tip ženama pruža potpuni hormonalni balans, podiže nivo energije i vitalnosti. Vrlo efektno otklanja brojne posledice PMS-a, poboljšava kvalitet sna, utiče na regularnost ženskog perioda i dobro raspoloženje, podstiče libido i idealno stanje za začeće ploda, reguliše rad štitne žlezde, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, minimalizuje posledice menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju. Ukratko, modernoj ženi čuva zdravlje i vraća joj sjaj!

Vrlo bitno,ovaj tip stimuliše pravilnu sintezu kalcijuma, magnezijuma i gvožđa te uspeva da zaustavi osteoporozu, pa i da je izleči. Znajte da 300 metaboličkih procesa zavisi od pravilne sinteze magnezijuma! Dokazano pomaže u lečenju od anemije. Alkaloidno je dosta jača (Makaeni), teža za uzgoj i skuplja od žute (zlatne) sorte. Ne preporučuje se mlađima od 5. godina!

Sastav: 100% prirodna, gelatinizovana crvena maka u prahu.

Bez glutena.

Način primene: razmutiti jednu kesicu proizvoda (5g) u 1-2dl smutija, šejka ili vode dnevno. Sačekati jedan minut da se rastvori, promešati i popiti uz doručak, pred bilo koju povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost.

Namena: kao adaptogena biljka, pomaže prilagođavanje organizma nepovoljnim uslovima sredine i doprinosi izdržljivost i otpornost.

Upozorenje: Zbog nedovoljno podataka o bezbednosti, primena se ne preporučujue kod dece, trudnica i dojilja, osoba sa obolelom jetrom ili bubrezima. Osobe sa nekim dijagnostikovanim oboljenjem ili oni koji koriste neke lekove, pre upotrebe treba da konsultuju lekara ili farmaceuta. Preporučena doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu.

Nutritivne informacije

 

 

na 100g

na 5g

 

Energetska vrednost

 

 

1145kj/344kcal

72,25kj/17,2kcal

 

Proteini

 

 

10,62g

0,53g

 

Masti

 

 

0,81g

0,04g

 

Ugljeni hidrati

 

 

72,62g

3,63g

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj aktivnog sastojka

100g

5g

 

org. gelatizovan koren Make

100

5