Maslina meni

Ekstrakt Peruanske Crne Make 150g (30x5g) Nuestra

Šifra proizvoda: 4790
Zemlja porekla: Peru
Robna marka: NUESTRA
Cena po komadu
2.690,00 rsd

Opis proizvoda

Ekstrakt Crne Make Nuestra 150g (30x5g)

Posebno je poznata po svom blagotvornom dejstvu na rad mozga: pospešuje memoriju, koncentraciju, efikasnost učenja i telesnu inteligenciju. Pored toga, najefikasniji je tip po pitanju podizanja nivoa enegije i fizičke izdržljivosti, uvećanja potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Poboljšava kvalitet sna i vrlo efektno stabilizuje lučenje testosterona, TSH, hormona rasta i nivoa glukoze u krvi. Velika prednost crne Make je to što doprinosi duševnom miru, osećaju zadovoljstva i ispunjenosti, a to postiže potpuno prirodnom regulacijom lučenja serotonina i endorfina, hormona sklada i sreće. Crni koren je omiljen u profesionalnom sportu. Apsolutni je pobednik u koncentraciji Makaena, ubedljivo najskuplja sorta i najteža za uzgoj. Ne preporučuje se mlađima od 18. godina!

Sastav: 100% prirodna, gelatinizovana crna maka u prahu.

Bez glutena.

Način primene: razmutiti jednu kesicu proizvoda (5g) u 1-2dl smutija, šejka ili vode dnevno. Sačekati jedan minut da se rastvori, promešati i popiti uz doručak, pred bilo koju povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost.

Namena: kao adaptogena biljka, pomaže prilagođavanje organizma nepovoljnim uslovima sredine i doprinosi izdržljivost i otpornost.

Upozorenje: Zbog nedovoljno podataka o bezbednosti, primena se ne preporučujue kod dece, trudnica i dojilja, osoba sa obolelom jetrom ili bubrezima. Osobe sa nekim dijagnostikovanim oboljenjem ili oni koji koriste neke lekove, pre upotrebe treba da konsultuju lekara ili farmaceuta. Preporučena doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu.

Nutritivne informacije

 

 

na 100g

na 5g

 

Energetska vrednost

 

 

1145kj/344kcal

72,25kj/17,2kcal

 

Proteini

 

 

10,62g

0,53g

 

Masti

 

 

0,81g

0,04g

 

Ugljeni hidrati

 

 

72,62g

3,63g

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj aktivnog sastojka

100g

5g

 

org. gelatizovan koren Make

100

5