Maslina meni

Orgain Whey protein u prahu kremasta čokolada 828g

Šifra proizvoda: 0172
Zemlja porekla: SAD
Robna marka: ORGAIN
Cena po komadu
7.270,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Orgain Whey protein  u prahu kremasta čokolada 828g

Orgain Whey protein u prahu je napravljen od proteina surutke. Ovaj protein je već tri godine za redom najprodavaniji protein u Americi, a sada je dostupan i kod nas. Njegova prednost je u tome što su svi njegovi sastojci potpuno organske prirode.

Sastoji se od 100% čistog proteina dobijenog od surutke koja se dobija od mleka novozelandskih krava, koje se hrane travom sa organskih pašnjaka. Svi ostali sastojci Orgain Whey proteina su 100% organski dobijeni najvišim standardima kontrole kvaliteta.

Whey protein sa visokim procentom surutke je pogodan za postizanja definicije u teretani, i kao pomoć pri dobijanju mišićne mase. Protein poseduje izuzetno visok sadržaj proteina po porciji, organski je i sa samo 2 g šećera.

Preporučeni način upotrebe: Jednu do dve kašike (kašika se nalazi u pakovanju) praha razmutiti u šejkeru, blenderu ili mutilicom u 250 ml vode, soka (sveže ceđenog) ili mleka (kravljeg, bademovog, kokosovog) i uživajte u ukusu. Po želji možete dodati seckano sezonsko voće.

Nutritivne vrednosti po 30 g: Ukupne kalorije 140, od toga kalorija iz masti 30, ukupne masti 3 g, saturisane masti 1.5 g, transmasti 0 g, holesterol 55 mg, natrijum 230 mg, kalijum 250 mg, Ukupni ugljeni hidrati 13 g, vlakna 4 g, šećeri 2g, eritrol 5g, protein 21 g.