Maslina meni

Mugi miso Mitoku 200g

Šifra proizvoda: 2758
Zemlja porekla: Japan
Robna marka: MITOKU
Cena po komadu
710,00 rsd

Opis proizvoda

Generacijsko iskustvo je japanskom preciznošću i istrajnošću pretočeno u jednu kašičicu misa dnevno koja je dovoljna da pomogne vašem organizmu da dobrim varenjem dođe do velike količine energije, da bude zaštićen od bolesti ili da potakne Vaš organizam da nađe put izlečenja. Potpuno organski proizveden, od žitarica iz biološkog uzgoja, po brižljivo čuvanim recepturama Mugi miso nije hrana nego lek i prevencija. Proizvodi se u ograničenim količinama u radionici porodice Johsen.
Svojstva:
Miso se preporučuje:
- za pravilan metabolizam jer je bogat mineralima
- za poboljšanje varenja jer sadrži žive enzime, koji direktno pomažu u procesu varenja hrane i podstiču lučenje sokova u želucu (proteini životinjskog porekla prouzrokuju truljenje i kiselost a miso neutrališe i eliminiše te posledice
- za izdržljivost jer sadrži velike količine glukoze koja nam daje energiju a zimi sprečava osećaj hladnoće
- za srčana oboljenja jer miso sadrži linolinsku kiselinu i lecitin koji rastvaraju holesterol u krvi; veoma je koristan u sprečavanju arterioskleroze i visokog krvnog pritiska
- za uspostavljanje hormonalne ravnoteže kod žena
- za sprečavanje osteoporoze
- za sprečavanje alergija
- za sprečavanje pojave tuberkoloze
- pušačima se preporučuje za ublažavanje loših efekata pušenja
- za lepotu jer hrani kožu koja dobija gipkost i svežinu
- miso je sposoban da se ugradi u radioaktivne supstance i da ih eliminiše iz organizma putem stolice; miso štiti od raka

Miso sadrži enzime i latobacile nastale u procesu višegodišnje prirodne fermentacije, a koji omogućavaju bolje lučenje sokova u želucu, lakše varenje i veću iskorišćenost hranjivih materija. Miso sprečava truljenje, gasove, loše varenje hrane i na taj način sprečava razvoj kiselosti organizma.

Miso sadrži: 9,7 mg proteina, kompleks B vitamina, obilje kalcijuma, fosfora, gvožđa, natrijuma, kalijuma, bioflavonida.

Sadrži lecitin i linolinsku kiselinu, koji rastvaraju holesterol, i sprečavaju pojavu ateroskleroze.

Sastav: ječam organskog porekla (48%), celo zrno soje (22%), morska so, voda, kodži.

Upotreba: kašićicu miso paste rastopiti u malo supe i sipati nazad u sud na kraju kuvanja.

Proizvođač: Mitoku, Japan