Maslina meni

SHOT Energy guarana - đumbir 12g MEDIVI

Šifra proizvoda: 1831
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: MEDIVI
Cena po komadu
54,00 rsd

Opis proizvoda

SHOT Energy guarana - đumbir 12g MEDIVI

100% prirodan energetski shot

Sastav: Prirodni vrcani bagremov med, guarana u prahu i sok đumbira.

 

Prirodni vrcani bagremov med visokog kvaliteta sa svojim idealnim odnosom glukoze i fruktoze momentalno po konzumaciji organizmu daje čistu energiju  kao i neophodnu količinu minerala,  vitamina i prirodnih enzima koji imaju mnogostruko pozitivno dejstvo na funkcionisanje našeg organizma.

Guarana je prirodni simulans koji sadrži dovoljnu dozu kofeina i drugih supstanci koji nam povećavaju pažnjui i mišićni tonus. Mnoga lekovita sredstva guarane su dokazan. Povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, probavu i metabolizam. mnogi stručnjaci je povezuju sa prevencijom karcinoma itd.

Đumbir je  bogat je biljnim vlaknima i eteričnim uljima, a sadrži i smolu, skrob, dingerol, zingerol te biljne enzime. Veoma povoljna dejstva ima kod problema sa želucem, ostalim organima za varenje, mučninama a popravlja i opšte stanje organizma. Đumbir je odličan antioksidans, a ima i značajno antibakterijsko, antiseptičko, antigljivično, sedativno i antipiretičko dejstvo. U tradicionalnoj kineskoj medicini smatraju ga jakim afrodizijakom.