Maslina meni

SHOT Power protein borovnica med 12g MEDIVI

Šifra proizvoda: 1832
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: MEDIVI
Cena po komadu
54,00 rsd

Opis proizvoda

SHOT Power protein borovnica med 12g MEDIVI

100% prirodan energetski shot

Sastav: Prirodna vrcani bagremov med, protein surutke, hladno cedjeni matični sok borovnice.

 

ENERGIJA

SNAGA

PROTEINI

 

Power Shot je prava riznica prirodnih i najkvalitetnijih proteina surutke, vitamina i minerala neophodnih za rast mišićne mase.  Svi sastojci su pažljivo birani i naš bagremov med je vrhunskog kvaliteta. Hladno ceđeni organski sok je čista ceđena divlja borovnica, dok je protein dobijen od prečišćene najkvalitetnije surutke.

Prirodni vrcani bagremov med visokog kvaliteta sa svojim idealnim odnosom glukoze i fruktoze momentalno po konzumaciji organizmu daje čistu energiju  kao i neophodnu količinu minerala,  vitamina i prirodnih enzima koji imaju mnogostruko pozitivno dejstvo na funkcionisanje našeg organizma.

Proteini dobijeni iz surutke su najkvalitetniji proteini koje možete uneti u svoj organizam zaizgradnju i oporavak mišića. Proteini su osnovne gradivne materije svakog tkiva u organizmu. Bez proteina nema funkcionisanja nervnog sistema, a ni imuniteta. Surutka se dobija pretvaranjem mleka u sir. Proteini surutke imaju najveću biološku raspoloživost, odnosno najefikasnije dolaze do delova organizma gde su potrebni. Aminokiselinski sastav proteina surutke je najvredniji, u smislu da sadrže najviše amino miselina razgranatog lanca (BCAA), kao i sve esencijalne amino kiseline.Surutka je najbogatiji izvor BCAA, koje se metabolišu u mišićima, te su najvažnije i u periodima treninga, ali i u periodu oporavka. Surutka sadrži amino kiseline leucin i glutamin, koje su najvažnije u izgradnji i rastu mišića. Ukratko, protein surutke čini sportiste i sve one kojima je potrebna dodatna snaga spremnijim i otpornijim.

Divlja borovnica – Matični sok od divlje šumske borovnice je 100% voćni sok dobijen hladnim ceđenjem plodova, bez dodataka vode i šećera, kako bi se zadržali svi vredni nutritivni sastojci. Sok od divlje šumske borovnice:– jača imunitet, podstiče razgradnju masnih naslaga u organizmu, reguliše šećer u krvi i krvni pritisak,  povećava elastičnost krvnih sudova i sprečava, stvaranje tromba u krvi, sprečava degeneraciju nervnih ćelija, sprečava rast i dalji razvoj malignih ćelija.