Maslina meni

SHOT Refresh limun - malina 12g MEDIVI

Šifra proizvoda: 1830
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: MEDIVI
Cena po komadu
54,00 rsd

Opis proizvoda

SHOT Refresh limun - malina 12g MEDIVI

100% prirodan energetski shot

Sastav: Prirodna vrcani bagremov med, sok limuna, hladno cedjeni matični sok maline.

 

ENERGIJA

VITAMINI I MINERALI

DETOKS

 

Refresh Shot je prava vitaminska i mineralna bomba, koja zadovoljava skoro sve potrebe organizma za vitaminima i mineralima. A priordni vrhunski bagremov med vam daje neophodnu energiju, ali i specifićne enzime koje proizvode pčele.

Prirodni vrcani bagremov med visokog kvaliteta sa svojim idealnim odnosom glukoze i fruktoze momentalno po konzumaciji organizmu daje čistu energiju  kao i neophodnu količinu minerala,  vitamina i prirodnih enzima koji imaju mnogostruko pozitivno dejstvo na funkcionisanje našeg organizma.

Malina obiluje antioksidativnim jedinjenjima, uključujući visok nivo vitamina C, kvercetina i elagične kiseline.  Ova biljna jedinjenja pomažu ćelijama da se bore protiv oštećenja i oporavljaju ih od oksidativnog stresa koji je povezan sa većim rizikom od raka, dijabetesa, srčanih i drugih bolesti. Malina sadrži malo ugljenih hidrata, a mnogo vlakana, i dosta Vitamina C.

Limun spada u red namirnica najbogatijih antioksidansima. Najpoznatiji je kao izvor vitamina C,  može da ubrza razgradnju masnoća, olakša varenje, sadrži i veliki procenat selena i vitamina B, koji je bitan za dobro funkcionisanje nervnog sistema.