Maslina meni

Aromatica Eterično ulje Eukaliptus limunski 10ml

Šifra proizvoda: 7490
Zemlja porekla: Madagaskar
Robna marka: AROMATICA
Cena po komadu
800,00 rsd

Opis proizvoda

Botanički naziv: Eucalyptus citriodora

S uskim listovima, belim cvjetovima sa mnogo prašnika i drvenastim polukružnim plodom, limunski eukaliptus sa Madagaskara ili Vijetnama daje mnogo eteričnog ulja koje pruža brzi učinak olakšanja za mnoge upalne procese. Lečenje je jako učinkovito, a kretanjem ćete za sobom ostavljati « neizbrisiv» mirisni trag, cijenjen na različite načine!

Esencijalno ulje limunskog eukaliptusa (Eucalyptus citriodora Hook., Myrtaceae) deluje protivupalno, smirujuće, antihipertenzivno, analgetički i blago spazmolitički. Odličan je lipolitik (djeluje na potkožno masno tkivo) pa se koristi u kozmetičkim pripravcima za tretiranja celulita. Zbog protuupalnog djelovanja primjenjuje se kod reumatoidnog artritisa i bolnog celulita. Smirujuća i antihipertenzivna svojsta deluju kod problema s povišenim krvnim pritiskom. Slično kao i limunska trava, odličan je repelent.

Ovo esencijalno ulje sigurno je za upotrebu. Za razliku od mnogih aldehidnih ulja relativno je neiritativno za kožu.

Delovanje: protuupalno, smirujuće, hipotenzivno, analgetičko, blago spazmolitičko, lipolitičko.

Glavna svojstva: Učinkovit antispazmolitik* snažno protuupalno djelovanje* analgetik, umiruje kožu* fungicid* hipotenziv* repelent protiv komaraca