Maslina meni

Oshadhi AMBIJENTALNI RASPRŠIVAČ - DIFUZER

Šifra proizvoda: 5433
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: OSHADHI
Cena po komadu
5.400,00 rsd

Opis proizvoda

Oshadhi AMBIJENTALNI RASPRŠIVAČ

Praktičan i lagan Ambijentalni difuzer idealan je pratilac mirisa kod kuće, na poslu. Nežno raspršuje eterična ulja bez zagrevanja. Miris na taj način ostaje nepromenjen i može se na prijatan način širiti u prostoriji.  Poseban naglasak je njegova svetleća LED traka u boji. Difuzer može da radi bez svetla, sa jednom bojom ili sa promenljivom igrom boja, u zavisnosti od individualnih potreba.

Tehničke specifikacije:  Materijal: plastika (izgled drveta) Dimenzije: 9,75cm k 5,1cm

Težina: 90g Baterije: 3k 1,5V AAA

Primena:  Uklonite poklopac difuzera. Stavite aromatičnu podlogu u difuzer Kapnite 3-5 kapi eteričnog ulja ili mešavine mirisa na podlogu od flisa vratite haubu. Povežite napajanje sa difuzorom ili alternativno umetnite 3 AAA baterije u odeljak za baterije. Pritisnite dugme za pokretanje jednom da biste pokrenuli difuziju i igru svetlosti . Ako pritisnete dva puta, možete zadržati željenu boju sa 3k pritiska lampica se gasi i sa 4k pritiska uređaj se gasi. !!!

Napomena: USB i baterija ne mogu raditi istovremeno. Za USB rad, izvadite baterije iz odeljka za baterije. 

Čišćenje:  Isključite uređaj i izvucite utikač za napajanje Skinite poklopac i promenite podlogu od flisa Očistite unutrašnjost i površinu difuzera krpom od mikrovlakana!!!

Napomena: NEMOJTE čistiti uređaj vodom ili drugim tečnostima. Za smolasta ulja preporučujemo češću zamenu jastučića. 

Sadržaj: 1 difuzer, 1k napajanje (USB), 10 zamenskih jastučića i uputstva za upotrebu