Maslina meni

Poklon set "Bugarska ruža"za žene gel za tuširanje 330ml sapun 100g i krema za ruke 75ml

Šifra proizvoda: 6163
Zemlja porekla: Bugarska
Robna marka: ROSE OF BULGARIA
Cena po komadu
930,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

Poklon set "Bugarska ruža" - gel za tuširanje, sapun i krema za ruke

Gel za tuširanje 330 ml
Sapun 100 g
Krema za ruke 75ml

Ovaj kozmetiči poklon set se sastoji od:

Gela za tuširanje 330 ml - Nežan i delikatan gel za tuširanje za svakodnevnu negu tela. Efikasno pere bez ugrožavanja fiziološke ravnoteže kože. Sadrži jedinstvenu bugarsku prirodnu ružinu vodicu sa visokim sadržajem etarskog ulja ruže, što daje odličnu podnošljivost i antibakterijska svojstva namenjena za svaki tip kože. Ne iritira niti suši kožu, obezbeđuje dugoročan osećaj čistoće i udobnosti.


Sapun od ružine vodice 100 g - Prirodna formula sa 100% sadržaja biljnog palminog i kokosovog ulja, bez konzervansa. Sadrži nežne piling čestice od suve ružine latice, sa blagotvornom opuštajućom aromom. Sapun je obogaćen glicerinom, pogodan je za osetljivu kožu.


Krema za ruke od ružine vodice 75ml - Sadrži prirodnu ružinu vodicu, koja ima antibakterijska i umirujuća svojstva. Zahvaljujući bademovom ulju, glicerinu, ekstraktu nevena i ruzmarina, koža ruku je intenzivno nahranjena, omekšana i zaštićena od nepovoljnih vremenskih uslova. Ova krema pruža osećaj udobnosti i elastičnosti suve i oštećene kože.
Bez parabena, naftnih derivata i veštačkih boja.