Maslina meni

Biokap set Nutricolor 4.06 farba za kosu + Sprej Touch-Up tamno smeđa 75ml

Šifra proizvoda: 7054
Robna marka: BIOKAP
Cena po komadu
3.280,00
1.490,00 rsd

Proizvod nije na lageru

Opis proizvoda

SET BIOKAP PO CENI FARBE ZA KOSU NA POKLON SPREJ ZA POKRIVANJE SEDIH VLASI IZMEĐU DVA FARBANJA.


Sprej za trenutno pokrivanje sedih vlasi između dva farbanja. Brzo se upija. Zahvaljujući Tricorepair kompleksu i arganovom ulju, štiti boju i neguje kožu glave. Takođe sadrži pantenol za hidrataciju i zaštitu kose. Ispira se nakon prvog pranja.

BioKap® garancija: Ne sadrži SLS, SLES, silikone i parabene. Testirano na nikl. Proizvod je dermatološki ispitan. Miris je bez alergena.

NutriColor boja za kosu NE SADRŽI AMONIJAK I REZORCINOL, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo.
Ako imate manje od 50% sede kose: za održavanje svoje prirodne boje nanesite nijansu sličnu vašoj prirodnoj. Ako imate više od 50% sede kose: za postizanje vaše prirodne boje nanesite nijansu nešto tamniju od vaše prirodne.
Kutija sadrži: 1 tubu boje 50ml; 1 bočicu aplikatora od 75ml. (Nutrifix razvijač za boju) ; 1 kesica od 15ml Šampona i balzama za pranje kose; 1 kesica od 8ml zaštitne kreme za konture lica; 1 par rukavica
Osnovni sastojci: biljni proteini pšenice, soje, pirinača i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.
Način upotrebe: Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitini čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.
Napomena: Proizvod je dermatološki ispitan.
Proizvođač: Bios line –BIOKAP