Maslina meni

PROMO BioKap Crni šampon za detoksikaciju , za sve tipove kose 200ml+ Hranljivi balzam za kosu 125ml

Šifra proizvoda: 7016
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: BIOKAP
Cena po komadu
2.235,00 rsd

Opis proizvoda

BioKap prirodni crni šampon za detoksikaciju 200ml.

Zagađenje, klima, ultraljubičaste zrake, ali i stres i umor mogu uticati na zdravlje i lepotu kose. Da se suprotstavite ovim efektima i vratite lakoću i blagostanje na kožu, Biokap predlaže crni šampon za detoksikaciju koji uklanja nečistoće i višak sebuma koji u isto vreme vrši prečišćavanje i umirujuće deluje zahvaljujući sinergiji prirodnih sastojaka.

Crni šampon za detoksikaciju je specijalno formulisan za temeljno čišćenje kose i kože glave, pri čemu otklanja svrab, vraća vitalnost i prijatan osećaj lakoće.


Sadrži: ugalj bambusa koji je odgovoran za apsorbciju svih nečistoća, kao i crnu glinu, koja temeljno čisti kožu glave.
Pogodan je za sve tipove kose. Namenjen je osobama koje su svakodnevno izložene zagađenju, prašini i sličnim agresivnim uticajima spoljne sredine, kao i tipu kose koji je sklon prekomernom lučenjuu sebuma.

Kako se koristi: nanosi se na vlažnu kosu i masira prvo na koži glave, a zatim na celoj dužini kose. Ostavite ga nekoliko sekundi, a zatim isperite sa puno vode. Ako je kosa posebno teška i masna, možete ponoviti tretman. Preporučljivo je da ga redovno koristite - naizmenično sa uobičajenim šamponom - kada se pojavi prekomerna težina glave.

Hranljivi balzam za kosu 125ml

Hranljivi balzam zahvaljujući svojim biljnim sastojcima, ulju jojobe i pšeničnim proteinima, i posebnoj PH vrednosti predstavlja uspešan tretman neophodan kosi.

Nanet nakon šampona, hrani i štiti kosu od spoljašnih uticaja, čineći je mekanom, lakšom za češljanje, dajući joj volumen i sjaj.

Hranljiva i zaštitna svojstva BIOKAP BALZAMU daju mu biljni sastojci.

Osnovni sastojci:

Ulje jojobe, pšenični proteini, ekstrakt hmelja i ekstrat kore Afričke šljive i lista masline.

Način upotrebe: Kao bilo koji drugi balzam, naneti na opranu, vlažnu kosu, oko jednog minuta nežno masirati od korena do vrhova dlake, a zatim dobro isprati.

Napomena: Proizvod je dermatološki testiran.

Naša preporuka: može se koristiti sa bilo kojim šamponom, za svaki tip kose, ali je najbolji u kombinaciji sa BIOKAP šamponom za suvu kosu.

Pakovanje: 125ml / tuba

Proizvođač: Bios Line