Proizvod 7094 Zemlja porekla: Bugarska
3.790,00 rsd
Bio Rose Koncentrat ružinog ulja protiv bora oko očiju 35ml 

Visokotolerantna briga za delikatnu zonu konture oko očiju. Vidljivo poboljšava, čvrstinu, elastičnost i tonus kože. Laka i svileno mekana tekstura osigurava lako nanošenje i brzo prihvatanje od kože. Znakovi umora, naduvene oči, podočnjaci i tamni krugovi oko očiju – više nisu problem.

Sadržaj:

Organsko ulje Bugarske Ruže – ima tonizujući efekat, izglađuje bore, povrća čvrstinu i elastičnost kože, pomaže u neutralizovanju štetnih slobodnih radikala. Odgovara za sve vrste kože.

Organska ružina vodica – pre mnogo vekova uspostavila se kao osnovni sastojak u kozmetici zahvaljujući svojim ovlažujućim, obnavljajućim i tonizujućim svojstvima kao i svojim delikatnim cvetnim mirisom. Ona je bogata bioaktivnim sastojcima i ima univerzalno delovanje.

Biolikvifovana bugarska ruža – ekstrakt bugarske ruže dobijen korišćenjem patentirane biolikvifikacione tehnologije na enzimskoj osnovi. Ova metoda izvlači 100% bioaktivnih komponenti koje postoje u cvetu ruže u njihovoj prirodnoj formi kao što su flavonoidi, karotenoidi, polisaharidi, itd. Biolikvifikovana bugarska ruža je bogata sa antioksidacionim potencijalom a takođe i smiruje, hidrira i štiti kožu.

Ulje argana – efektivno u borbi protiv slobodnih radikala i ima preventivno dejstvo protiv starenja. Ono pothranjuje suvu kožu sklonu ekcemima time što vraća njenu barijernu funkciju u ispravno stanje. Ono ostavlja izuzetan osećaj mekoće i udobnosti.

Beautyeyetm – inovativna i sveobuhvatna briga za konturu oko očiju. Dokazano podmlađuje zonu oko očiju tako što se bori protiv bora, tamnih krugova, podočnjaka i podiže gornje kapke.

Način upotrebe:

Nanosite ujutro i uveče na dobro očišćenu kožu oko očiju s lakim tapkajućim pokretima od unutrašnjeg ka spoljnom uglu oka.