Maslina meni

Dr.Hauschka emulzija za uklanjanje šminke oko očiju 75ml

Šifra proizvoda: 7161
Zemlja porekla: Nemačka
Robna marka: DR.HAUSCHKA
Cena po komadu
2.745,00 rsd

Opis proizvoda

Dve-faza čišćenja:

Dvostruka efikasnost ove emulzije je evidentna na prvi pogled: dve faze jedna na  bazi ulja i jedna  na bazi vode . Kad promućkamo sadržaj u boci, dve komponente  se kombinuju i  formiraju blago ali temeljno sredstvo za čišćenje. Čak vodootporna šminka skida se lako sa Dr Hauschka Eie Make-up Remover-om. Odlična  kompatibilnost Eie Make-up Removera potvrđena  je i oftalmološkim  i dermatološkim testovima . Make-up Remover je sertifikovana  prirodna kozmetika, uklanjanje je nežno i pouzdano, čisti osetljivu kožu u području oko očiju   i uklanja čak i vodootpornu šminku oko  očiju. U isto vreme, ova emulzija brine se za kožu sa lakim, brzo apsorbujućim uljima , ostavljajući kožu prijatno očišćenom  i svilenkasto glatkom. Kompozicija plemenite ružine vode i hranljivi biljni ekstrakte iz koprive I komorača usklađuju i umiruju posebno osetljivo područje oko očiju. Vrhunskog kvaliteta susam i suncokret  neguju  trepavice i obrve tako da se osećate opušteno i bezbrižno.

Za sve tipove kože.

Način upotrebe: Emulziju pre upotrebe promućkajte  da se izmešaju u faze ulja i vode. Navlažite vatu i nežno obrišite preko oka radi ka spolja. Sledeće, koristite  se Dr Hauschka čistačima da uklonite prljavštinu i šminku od ostatka lica. Dr Hauschka toner i serum  za lice optimalno će  pripremiti kožu za noćno fazu regeneracije.

Sastav:

Voda, susamovo ulje, glicerin, alkohol, ružina vodica, suncokretovo ulje, fiziološki rastvor, ricinusovo ulje (Sulfatni), ekstrakti komorača i eteričnih ulja, ekstrakti pšenične mekinje, natrijum citrat, ksantan.

Pakovanje: Staklena boca 75 ml