Maslina meni

GUAM Kapri helanke za oblikovanje L/XL

Šifra proizvoda: 5492
Zemlja porekla: Italija
Robna marka: GUAM
Cena po komadu
7.157,00 rsd

Opis proizvoda

 

GUAM Kapri helanke za oblikovanje L/XL

GUAM IL LEGGINGS PINOCCHIETTO

Redukuju celulit, zatežu, toniraju, poboljšavaju mikrocirkulaciju i elastičnost kože. Oblikuju noge i zonu gluteusa. Ne utiču na gubitak kilograma. Od lake prozirne tkanine, može se koristiti i za sportske aktivnosti i kao odevni predmet.

  • Mikrofiber tkanina Emana® sadrži bioaktivne mineralne kristale integrisane u predivo, koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi blagotvornih dugih infracrvenih zraka (FIR).
  • Tehnologija mikroinkapsulacije GUAM® morskih algi u tkanini omogućava postepeno oslobađanje aktivnih anticelulit sastojaka na kožu i produžava njihovu efikasnost.
  • Ekskluzivni dizajn, sa bioaktivnim mineralnim kristalima, koji nudi masažni efekat tokom kretanja; zateže i podiže oblast gluteusa, oblikujući siluetu, uz prirodan efekat udobnosti.

 

Upotreba: Obući preko donjeg veša. Kada se oblači prvi put, ako je potrebno, lagano proširiti materijal rukama. Nakon prve upotrebe, proizvod se prilagođava obliku tela. Savetuje se korišćenje 6 sati dnevno tokom 30 uzastopnih dana.

Aktivni sastojci: Emana® mikrofiber je patentirana tehnologija bezbedna za kožu, naučno testirana korišćenjem međunarodnih protokola, koje su sprovele nezavisne laboratorije.  Emana® poseduje sertifikat Oeko-Tex® klasa I. GUAM® Kapri helanke za oblikovanje se mogu koristiti nakon trudnoće.

Napomena: ZABRANJENO KORIŠĆENJE TOKOM TRUDNOĆE.

Održavanje: Pranje na 40° C, bez upotrebe omekšivača. Ne koristiti centrifugu i ne sušiti u mašini za sušenje veša, ne peglati.

Sadržaj GUAM® mikrokapsula: voda, Caprylic Capric Triglyceride, mikronizovani prah morskih algi Laminaria Digitata.

Pakovanje: 1 par Kapri helanki, vel. L/XL - 46/48.