Korišćenje posude za salatu
Ove posude možete koristiti na veoma različite načine:
- Svoju omiljenu salatu pripremite na uobičajen način, s tim da nema potrebe da je solite jer će primiti deo soli iz posude. Važno je da je ne ostavite predugo jer će se presoliti a posuda će se više topiti, trošiti.
- Želite potpuno jedinstven puter za jelo? Samo stavite gurmansku činiju sa maslacem na sto!
- Možete da je koristite kao posudu za posluživanje pavlake, kečapa, senfa, humusa ili nekog sličnog priloga koji volite.
- Himalajska so zadržava i visoke i niske temperature ravnomerno za duži vremenski period, pa je možete stavljati i u zamrzivač.
- Možete je zalediti u hladnjaku sa svojom omiljenom kremom...
U svoju ohlađenu gurmansku posudu možete staviti voće da ostane hladno tokom cele večere.
Bez obzira da li ste se odlučili za čokoladu, sir ili neki drugi ukusni recept, biće to savršena posuda za spremanje i služenje jela!