Maslina meni

Vitamix ASCENT A3500i

Šifra proizvoda: 3999
Zemlja porekla: SAD
Robna marka: VITAMIX
Cena po komadu
110.160,00 rsd

Opis proizvoda

Vitamix ASCENT A3500i

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA – Manuelno i programsko korišćenje uređaja s upravljačkom konzolom na dodir

SIGURNOST – 80 godina tradicije stoji ispod poklopca baze
NOVI DIZAJN – Poboljšana struktura blendera, omogućeno pranje posude u mašini za sudove i postavljen sigurnosni magnet na poklopac posude
JEDNOSTAVNO NAJBOLJI
Opis
Vitamix ASCENT A3500i je uistinu pravo čudo tehnologije. Osim što ćete na njemu moći odrađivati svoje kreacije na savršeni način kao što ste to mogli do sada i na svim prethodnim Vitamix modelima, A3500i će uz to sve dati i jednu predivnu dozu elegancije. Blender je dizajniran tako da se uklapa u svaku kuhinju. Industrijski izgled obavijen plaštom inoxa ovaj model Vitamixa uistinu pozicionira na vrh kuhinjskih uređaja koje bi svako poželeo u svojoj kuhinji. Neko bi mogao pomisliti da je to previše “digitalije” za jedan blender. Međutim, živimo u takvom vremenu i Vitamix je bez ikakvog preterivanja odradio maksimum, da spoji funkcionalnost uređaja i nove izazove pred savremenim dostignućima.

Aparat je opremljen dodatnim senzorima tako da on doslovno zna koju posudu koristite na njemu kako bi tome prilagodio snagu motora.
Uz to sve, jedna od najvažnijih novina kod Vitamix ASCENT serije je magnetni kontakt na poklopcu posude. S ovim ne morate brinuti da ćete nehotice upaliti svoj Vitamix a da poklopac nije postavljen na posudu, kao što se do sada to moglo dogoditi. Ascent takođe nudi uzbudljive nove mogućnosti, od kojih je mogućnost kupovine dodatnih manjih kompleta posuda i noževa (0,6 L i 0,23 L). Izbegavajući potrebu za zasebnim aparatom za manje porcije ‘blend and go’. Vitamix Ascent A2500i prepoznaje koji je bokal priključen i prema tome prilagođava njegovu snagu i programe.
Sve u svemu, svako ko se odluči za ovog lepotana, biće izuzetno zadovoljan. S Vitamix ASCENT A3500i modelom dobijate savremenog prijatelja u kuhinji s kojim ćete imati predivan osećaj.

Dodatne informacije
Težina 8.3 kg
Dimenzije 20.2 × 27.97 × 43.18 cm
Boja
Inox

Garancija
10 godina

Materijal
BPA FREE, Premijum polikarbonat
Namena
Lična upotreba, Za moju porodicu

Namena uređaja
Mlevenje brašna, Namazi, Pravljenje testa, Puteri, Seckanje voća i povrća, Sirove torte, Smutiji, Supe

Proizvođač
Vitamix

Snaga motora
1400W

Vrsta artikla
Uređaji

Vrste uređaja
Blendanje i priprema napitaka, Usitnjavanje namirnica