Maslina meni

Bee&Well Perga 21 250g

Šifra proizvoda: 2627
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: BEE&WELL
Cena po komadu
2.195,00 rsd

Opis proizvoda

Perga 21 – hrana kraljeva 250g

Perga  je jedan od najkvalitetnijih pčelinjih proizvoda. Ona predstavlja fermentisani polen. Pčele unose polen u saće, lageruju ga, obogaćuju enzimima i on fermentira minimum 21 dan u košnici. Kada je perga sazrela, pčele je konzerviraju tankim slojem meda. U toku fermentacije dolazi do obogaćivanja polena raznim fermentima, aminokiselinama, mikroorganizmima korisnim za čoveka, što pergu čini brzo usvojivom hranom koja izuzetno pogoduje poboljšanju zdravstvenog stanja svakog čoveka. Perga se po svom hemijskom sastavu dosta razlikuje od polena. Ima vise slobodnih amino kiselina, vitamina K i folne kiseline u odnosu na polen. Sadrži manje ugljenih hidrata, ali i veću količinu lako svarljivih proteina.

Perga 21 je 100% prirodni premium proizvod koji u sebi nosi riznicu regenerativne moći.

Namenjen je za decu i odrasle sa poremećajima imunog sistema i lošom krvnom slikom, probavnim problemima kao i kod benignih promena na prostati. Uravnotežuje hormone, pospešuje pokretljivost spermatozoida, povećava seksualnu potenciju i plodnost. Preparat deluje antiseptički, pomaže kod prehlada i gripa i raznih alergijskih stanja. Bogat je raznim vrstama minerala, koji blagotvorno deluju na oporavak jetre koju štite od toksičnih hemikalija. Pogodan za bezbedno držanje dijeta, sadrži 18 različitih enzima koji pospešuju meabolizam i sagorevaju masti.

Sastav: perga 8,4% (21gr), prirodno vrcani med 81,6%, 10% lekovitog bilja sa Fruške Gore, prirodne pčelinje voštinje ˂ 0,1%.

Upotreba: 1 kafena kašičica dnevno.

Uslovi čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom mestu. Ne izlagati suncu.

Proizvođač: PR Bee&Well, Srbija