Maslina meni

Bee&well Perga Kids 250g

Šifra proizvoda: 2409
Zemlja porekla: Srbija
Robna marka: BEE&WELL
Cena po komadu
780,00 rsd

Opis proizvoda

Perga Kids – hrana kraljeva 250g

Perga  je jedan od najkvalitetnijih pčelinjih proizvoda. Ona predstavlja fermentisani polen. Pčele unose polen u saće, lageruju ga, obogaćuju enzimima i on fermentira minimum 21 dan u košnici. Kada je perga sazrela, pčele je konzerviraju tankim slojem meda. U toku fermentacije dolazi do obogaćivanja polena raznim fermentima, aminokiselinama, mikroorganizmima korisnim za čoveka, što pergu čini brzo usvojivom hranom koja izuzetno pogoduje poboljšanju zdravstvenog stanja svakog čoveka. Perga se po svom hemijskom sastavu dosta razlikuje od polena. Ima vise slobodnih amino kiselina, vitamina K i folne kiseline u odnosu na polen. Sadrži manje ugljenih hidrata, ali i veću količinu lako svarljivih proteina.

Perga Kids

Od najranijeg detinjstva , Perga Kids je saveznik u preventivi i pomoć u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece. Savremen način života odražava se i na našu decu. Redovnom upotrebom Perge kids sprečava se pojava malokrvnosti, problema sa respiratornim i digestivnim traktom, urinarne infekcije i gojaznost.

Perga Kids jača imuni sistem, pomaže boljem odvijanju metaboličkih procesa u organizmu, reguliše probavu i apsorpciju hrane, povećava hemoglobin. Iskorišćava se 100% u dečijem organizmu i uključuje u njegove životne funkcije.

Poznato je da perga sadrži oko 240 biološki aktivnih supstanci – aminokiseline, minerale, skoro sve vitamine, enzime, biljne hormone i druge supstance.

Perga kids ima anabolički efekat i doprinosi povećanju pozitivnih komponenti kostiju i mišića kod dece.

Sastav: Perga 2,5% (vise od 6g), prirodno vrcani livadski krem med do 250g, prirodne pčelinje voštine ˂0,1%.

Način upotrebe: 1 kafena kašičica dnevno.

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu.

Proizvođač: PR Bee&Well, Srbija