Maslina meni

BRAHMI GOTU KOLA organski vegan suplement 90 kapsula Organic India

Šifra proizvoda: 1670
Zemlja porekla: Indija
Robna marka: ORGANIC INDIA
Cena po komadu
2.750,00 rsd

Opis proizvoda

BRAHMI GOTU KOLA organski vegan suplement 90 kapsula Organic India

BRAHMI GOTU KOLA ORGANSKI SUPLEMENT UTIČE NA MENTALNI BALANS, POBOLJŠAVA RAD MOZGA I JAČA NERVNI SISTEM, PODSTIČE DOBRO PAMĆENJE I FOKUS. Hrani nervne ćelije i obnavlja ih.

➡️Brahmi pomaže u poboljšanju mentalne jasnoće, opšteg blagostanja i povećava energiju bez štetnih nuspojava.

BRAHMI JE ODLIČNA HRANA ZA MOZAK I JEDAN OD NAJMOĆNIJIH ADAPTOGENIH BILJAKA NA SVETU.

➡️Iskusva korisnika govore da je Brahmi doprineo da se osećaju "stabilno i dobro u svojoj koži". Takođe su navodili da su lepše spavali i budili se odmorni. Uspevali su da mnogo lakše prebrode intelektualne zahtevne periode, koji su zahtevali više koncentracije i mentalnog napora. Navodili su da nisu bili "rasejani i bezvoljni". Nekima od njih je pomogao i oko problema sa anksioznošću.

DOZIRANJE: 2 KAPSULE UJUTRU PRE ILI POSLE OBROKA.

️️️DOBRO JE KOMBINOVATI BRAHMI SA AŠVAGANDA SUPLEMENTOM KAKO BI SE MAKSIMALNO DELOVALO NA SNIŽAVANJE KORTIZOLA HORMONA STRESA I PODIZANJE ENERGIJE I MENTALNU STABILNOST SA DRUGE STRANE.

Ako se kombijuju Brahmi i Ašvaganda, Brahmi kapsule uzimati ujutru, a Ašvaganda kapsule uveče pred spavanje.

➡️Brahmi pomaže da se poboljša dužina i grananje dendrita - nervnih ćelija u mozgu, koji su odgovorne za učenje i pamćenje“, objasnila je Dr Arati Soman (Ajurveda doktor) u svojoj knjizi.

➡️Dr Soman ističe da Brahmi pomaže u podizanju raspoloženja i smanjuje nivo kortizola u telu, hormon koji se u našem telu luči usled stresa. Brahmi povećava nivo serotonina hormona sreće, pa samim tim deluje i kao sredstvo protiv stresa“
➡️Brahmi je moćan antioksidans. Dr Sorman navodi da  manje oksidansa znači niži imunitet. To je zato što antioksidansi uglavnom pomažu u zaštiti tela od oštećenja ćelija uzrokovanih slobodnim radikalima.

➡️Da li ste znali da je oštećenje slobodnih radikala povezano sa hroničnim stanjima, kao što su bolesti srca, dijabetes i određeni kanceri?

➡️Dr Sorman navodi da bakozidi, glavni aktivni sastojak brahmija, neutrališe slobodne radikale i sprečava molekule masti da reaguju sa slobodnim radikalima što znači da suplementacija Brahmijem je prevencija Alchajmerove i Parkinsonove bolesti i mnogih drugih neurodegenerativnih poremećaja

BENEFITI:
Poboljšava kreativnu inteligenciju i maštu

Poboljšava učenje, koncentraciju i pamćenje
️Pomaže kod nesanice
Poboljšava cirkulaciju, ublažava vensku insuficijenciju
Efikasan u lečenju herpes simpleksa 

Poboljšava funkcionisanje centralnog nervnog sistema

Dopunjuje savremeni tretman Alchajmerove bolesti i paralize

INDIKACIJE:
Stres
Nedostatak koncentracije
Pad memorije
Edem nogu
Venska insuficijencija
Depresija
Anksioznost
Nesanica
Epilepsija
Amnezija

Alchajmerova bolest

Svaka kapsula sadrži:
Organic Gotu Kola (Centella asiatica) 350mg

Doziranje:
1-2 kapsule sa hranom i vodom dva puta dnevno tokom najmanje 3 meseca ili prema uputstvu lekara. Siguran za dugotrajnu upotrebu.

MOŽE SE KOMBINOVATI SA OSTALIM SUPLEMENTIMA ORGANIC INDIA. NEMOGUĆE JE PREDOZIRATI SE SA SUPLEMENTIMA, JER SU PRE SVEGA 100% ORGANSKI I ISKLJUČIVO NA BILJNOJ BAZI, TAKO DA ORGANIZAM KORISTI BENEFITE BILJAKA SAMO ONOLIKO KOLIKO MU JE POTREBNO U TOM TRENUTKU.

KAPSULE SU VEGANSKE - NAPRAVLJENE SU OD BILJNE CELULOZE, A NE OD GOVEĐEG ŽELATINA. SASTAV SU ISKLJUČIVO CELE BILJKE, A NE EKSTRAKTI.