Proizvod 4807 Zemlja porekla: Italija
177,00 rsd

ENER PLUS ACTIVE 15x10ml

Promene godišnjih doba, fizički umor ili stres nose sa sobom osećaj umora i bezvoljnosti praćen nedostatkom energije. Ener Plus Active je koncentrat za brzo postizanje energije pakovan u praktične bočice koje čine jednu dozu, spremne za upotrebu, a namenjen onima koji praktikuju sportske aktivnosti.

DOZIRANJE: Preporučuje se jedna bočica na dan ujutru pre jela nerazređena ili razređena u čaši vode. Pre upotrebe dobro promućkati.

SASTAV: Med i Maltodekstrin koji daju dugotrajnu energiju, Crna Ribizla je bogata voćnim šećerima i antocijanima korisnim u slučajevima vidljivog umora, koren korejskog ŽenŠena (20% ginsenoksida) sa odličnim stimulišućim delovanjem, Guaranu ( suvi ekstrakt određen preko 8% kofeina) koji daje odmah energiju, Damianu poreklom iz Meksika i Kalifornije, biljku koju su kultivisale Maje a odlična je u energetskom smislu i Tribulus terestris, plod (određen preko 20% saponina) biljku koja potiče iz tropskih krajeva, a vraća organizmu vitalnost i psihofizičku kondiciju.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti, oštećenjem kardiovaskularnog sistema, osetljivima na kofein, trudnicama, dojiljama i deci.

Uvoznik: Do-ing d.o.o. Beograd