Proizvod 4827 Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina
115,00 rsd

Royal Jelly 1000 sa acerolom a 10

Dijetetski proizvod, dodatak ishrani, za vitalnost i jačanje imuniteta; snažan biostimulator organizma

Royal Jelly ili matična mleč je najvredniji dar prirode. To je koncentrat aminokiselina, vitamina B i C, minerala i enzima, esencijalnih masnih kiselina od kojih je posebno značajna 10 HDA (10–hidroksi–2–decenionska kiselina) koja se nalazi samo u ovom prirodnom proizvodu. Matična mleč zbog prisustva imunoglobulina jača prirodnu otpornost organizma prema infekcijama koje izazivaju bakterije i virusi. Pozitivno deluje na povećanje energije i pomaže kod bolova u mišićima i zglobovima.

Sastav
Royal Jelly 1000 sa acerolom sadrži matičnu mleč, suvi ekstrakt acerole (Malpighia glabra L.), maltodekstrin, fruktozu, regulator kiselosti (limunska i jabučna kiselina), arome, boja (betakaroten E 160a) i zalađivač (sukraloza i acesulfam K).

Kada se preporučuje Royal Jelly 1000 sa acerolom?
Royal Jelly 1000 sa acerolom se preporučuje:
- u periodu oporavka nakon bolesti,
- za podizanje opšteg stanja organizma,
- za starije osobe jer obnavlja ćelije organizma, poboljšava fizičku pokretljivost i intelektualnu snagu,
- osobama izloženim teškim psihičkim i fizičkim naporima (pamćenje, sport, učenje)

Uputstvo za upotrebu
Otopiti sadržaj jedne vrećice Royal Jelly 1000 sa acerolom u 150 ml vode i izmešati. Sveže pripremljen napitak piti jednom dnevno. Royal Jelly 1000 sa acerolom se preporučuje odraslim osobama i deci starijoj od 3 godine, a mogu ga koristiti i dijabetičari.

Royal Jelly 1000 ampule sa acerolom, prašak ne treba da koriste osobe preosetljive na matičnu mleč ili pčelinje proizvode, kao ni osobe sa astmom ili drugim oboljenjima alergijske prirode. Ne preporučuje se osobama sa sniženim ili nestabilnim pritiskom. Ne preporučuje se tokom trudnoće ili dojenja.