Proizvod 4908 Zemlja porekla: Srbija
720,00 rsd

Ne propustite priliku da sebi i svojim najbližima zasladite dan ovim vanserijskim organskim mednim kremovima bez i jednog jedinog aditiva. SuperMedove pravi Super Pčelica, koje je za vas uspela da napravi poslastice čarobnog ukusa, a koje su jako zdrave! Tajni sastojak SuperMedova je najkvalitetniji sertifikovano organski, bagremov ili livadski med sa ekološki čistih obronaka Stare planine.

Naša Super Pčelica je ovaj med blago filtrirala i zamešala sa ostalim sastojcima bez zagrevanja, nudeći vam u svakoj teglici potpuno sirov med. Takav med zadržava očuvan polen, propolis, sve antioksidante, enzime i fitonutrijente, koji mu daju dobro poznate lekovite uticaje na kardiovaskularna oboljenja, gastrointestinalne poremećaje, alergijske simptome i sezonske prehlade. 

Naš med proizvodi Timomed – apsolutni lider u proizvodnji meda u Srbiji. Primenjuje najsavremenije svetske standarde, a poseduje i centar za selekciju matica, pomoću koga čuva autohtone ekotipove pčela sa našeg prostora. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a na Novosadskom sajmu je šampion kvaliteta već 17 godina za redom. 

Tajni sastojci Voćnog supermeda su najkvalitetniji organski, sirovi med sa Stare Planine, kao i pažljivo izabrane organske borovnice iz Srbije.

Sastav: organski agremov med (80%), organska liofilizovana borovnica (20%).

Proizvođač: Timomed d.o.o. Knjaževac