Maslina meni

Blend Maka Nuestra 150g (30x5g)

Šifra proizvoda: 4792
Zemlja porekla: Peru
Robna marka: NUESTRA
Cena po komadu
1.890,00 rsd

Opis proizvoda

Pored što reguliše i uspostavlja hormonsku ravnotežu celokupnog organizma i neguje endokrini sistem, peruanska maka povećava fizičku izdržljivost i energiju, otklanja hronična stanja umora i stresa, podstiče memeoriju i mentalne sposobnosti, smanjuje depresiju, anksioznost, efektno umanjuje simptome PMS-a i menstrualne bolove, ublažava simptome menopauze, uključujući probleme sa tiroidnom žlezdom, osteporozom i fibromialgijom.

Pre svega, ova biljka povećava plodnost i libido oba pola, nivo testosterona i estrogena, broj pokretljivosti spermatozoida i odličan je afrodizijak. Stimulacijom lučenja hormona rasta i poboljšavanjem kvaliteta sna, sportistima donosi brz i trajan rezultat u vidu kvalitetne mišićne mase, veće izdržljivosti i brzog oporavka od treninga, a generalno doprinosi bržoj i boljoj regeneraciji kože, kose i svake ćelije u organizmu.

Izuzetne osobine peruanske make, potiču od njenog jedinstvenog sadržaja koji čine: makaeni, makamidi, fitosteroli, glukozinolati, izotiocijaniti, flavonoidi, tanini, amini, amidi, steroli i dr.

Veoma je bogata svim esencijalnim amino kiselinama, vitaminima (B1, B2, B12, C i E), mikro i makro elementima (lako apsorbujući kalcijum, fosfor, magnezijum, kalijum, natrijum, bakar, cink, mangan, gvožđe, selen, bor, bizmut), kao i sa skoro 60 fitonutrijenata.

Sastav: 100% prirodna, gelatinizovana maka u prahu.

Bez glutena.

Način primene: razmutizi jednu kesicu proizvoda (5g) u 1-2dl smutija, šejka ili vode dnevno. Sačekati jedan minut da se rastvori, promešati i popiti uz doručak, pred bilo koju povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost.

Namena: kao adaptogena biljka, pomaže prilagođavanje organizma nepovoljnim uslovima sredine i doprinosi izdržljivost i otpornost.

PREPORUKA: Preporučuje se za oba pola i sve uzraste.

Upozorenje: Zbog nedovoljno podataka o bezbednosti, primena se ne preporučujue kod  trudnica i dojilja, osoba sa obolelom jetrom ili bubrezima. Osobe sa nekim dijagnostikovanim oboljenjem ili oni koji koriste neke lekove, pre upotrebe treba da konsultuju lekara ili farmaceuta. Preporučena doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu.

Nutritivne informacije

 

 

na 100g

na 5g

 

Energetska vrednost

 

 

1145kj/344kcal

72,25kj/17,2kcal

 

Proteini

 

 

10,62g

0,53g

 

Masti

 

 

0,81g

0,04g

 

Ugljeni hidrati

 

 

72,62g

3,63g

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj aktivnog sastojka

100g

5g

 

org. gelatizovan koren Make

100

5